En sån lättnad!

Hej på er!

Dom senaste dagarna eller egentligen veckor har en sak snurrat i mitt huvud som legat som en stor stress. ”Jag måste ha ett jobb till hösten!”. Det har varit en sån stress och jag har saknat att få gå till ett jobb och framförallt få träffa massa barn under dagarna. Jag har verkligen saknat att få jobba på en förskola nu när jag varit hemma ett halvår.

Till en början kände jag en enorm pepp att söka jobb och hitta något nytt för att göra en omstart. Men med allt som varit detta år har det inte varit lätt att hitta jobb. Peppen blev stress och ångest.
Jag kände verkligen noll motivation till att söka jobb när allt bara känns så svårt och orken försvann. Men så kollar jag på alla peppande citat jag sparat på telefonen och sånt kan verkligen ge mig så enormt mycket motivation till ALLT. Såg att min absoluta favorit när de gäller pepp och motivation släppt en bok med endast sånna här citat som jag älskar, och då fanns de bara en sak för mig. Springa till närmsta bokhandel och köpa denna bok haha.

Gick hem och sökte ytterligare lite jobb, hittade ett som jag fastnade extra mycket för och sökte det. Fick ett mail igår kväll med svar på att de gärna ville ha en online-intervju. Imorse klockan 11.00 satt jag framför datorn på intervju och 12.30 blev jag uppringd och erbjuden jobbet!! Känner bara en sån enorm lättnat och glädje över allt just nu!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ibland dimper verkligen motivationen totalt, man har inget sug till något och speciellt en sån "tung" sak som att söka jobb. Det är ju inte som en så enkel grej som att gå ut med soporna 😅 HEJA dig Linnea, STORT GRATTIS till jobbet!! Så himla grym du är och stolt ska du va, jag tror jag behöver den boken för wow vad inspirerande den verkar vara - Du inspirerar!! KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Grattis till jobbet!
nouw.com/fanniesalomonsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Vad grym du är, stort grattis till jobbet! Förstår att det måste vara en enorm lättnad och speciellt efter ångesten du känt. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,
Åh grattis finaste du!😍
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Men du är ju BÄST!!!! Stort grattis <3 Det firar vi när jag kommer till Stockholm! Puss
nouw.com/linndossing