En tillbakablick från helgen

Hej på er!

Solen skiner och jag har spenderat hela förmiddagen utomhus på jobbet, så skönt! Vädret som var i helgen var ju också helt okej, solen var framme men så även vinden haha. Vi tog några promenader ändå mellan mitt plugg och hittade faktiskt en ny trevlig väg att gå. Vi tog en skogsväg ner mot ett ställe vi tidigare inte gått på och hittade så fina vägar längs med vattnet och genom ett skogsområde. Sen avslutade vi lördagen med premiär grill på vår lilla elgrill. Det blir ju långt ifrån så bra som på en "riktig" grill men förberedelserna Emil gjorde med köttet gjorde det helt fantastiskt!

Emil hade även köpt med sig lite påskliljor hem från affären i fredags. Vi är inte så intresserade av att påskpynta och fixa inför just påsk. Men måste ändå säga att det blir en liten glad detalj i hemmet med de gula små blommorna.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Gud så gott det där såg ut! Finns inget godare är kött och någon trevlig sallad till! Vad mysigt att han kom med med blommor! Underbart att ha lite blommor som livar upp hemmet lite. Vi brukar inte heller pynta till påsk! Vi äger inte en enda påskgrej haha! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Hoppas du får en supermysig fredagskväll fina du! KRAM <3

nouw.com/hilma