Ett tråkigt besked

Hej på er!

Min vecka slutade på ett helt annat sätt än vad jag tänkt mig. I Tisdags ringde jag till min vårdcentral om mitt knä som krånglat så mycket och tänkte boka in en tid till den 15 september när jag ändå va ledig. Problemet var dock att när jag ringde och berättade om mina problem så sa sköterskan i luren att jag måste komma på en akuttid, inte riktigt vad jag tänkt mig. Så på onsdag åkte jag i in till läkaren med ett svullet knä som dessutom låst sig i en position så jag inte kunde gå annat än på tå. Hon på vårdcentralen försökte få ut mitt ben rakt men det var omöjligt, det var liksom låst i ett böjt läge och om jag verkligen ansträngde mig att trycka tillbaka det så studsade det upp igen.

Så jag gick därifrån med en sjukskrivning denna vecka ut och mediciner som ska försöka ta ner svullnaden, en remiss till röntgen och ett inbokat besök hos en fysioterapeut. Inte riktigt vad jag önskat mig nu när jag dessutom kommit igång med träningen så bra. Men efter 2 läkares bedömning så ser det ut som jag har en skada på menisken och jag hoppas verkligen det räcker med sjukgymnastik för att få det att läka och jag slipper operera knät.

Jag hade tänkt spela in en video till bloggen där jag stylar köket men jag vet inte hur det blir när jag hoppar fram nu haha. Tänker att jag får göra stylingen i bildformat istället så det ändå blir av.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

wilmabostrom
wilmabostrom,

Vilken otur 😞 tur att du fick en akuttid så slapp du vänta, hade ju kunnat blivit värre ❤️

nouw.com/wilmabostrom
nellielillskog
nellielillskog,

Hoppas verkligen det löser sig med knät och att det räcker med sjukgymnastik<3

nouw.com/nellielillskog
Hilma
Hilma,

Gud vad jobbigt 😩 massa kramar till dig, hoppas det löser sig med ditt knä!

nouw.com/hilma