Förebilder & inspiration

För mig har det alltid varit viktigt med förebilder, någon att se upp till. Någon som inspirerar en och som liksom drar igång en på ett annat sätt än vad man själv kanske kan. Jag blir inspirerad av väldigt många väldigt lätt. Bara att träffa en kompis på fika och prata vardagssnack med varandra kan ge mig inspiration och motivation till att vilja göra mer i livet.

En förebild för mig behöver absolut inte vara en känd person på något sätt utan bara en person som inspirerar mig i vardagen.

Jag älskar att kolla på drivna människor som utstrålar en så glädje och energi. Att bara titta på dom och se hur stolta dom är vart dom är påväg i livet eller kanske till och med är redan. Dessa människor lägger jag mina prenumerationer på eller lägger till på vänlistan. Att umgås med dessa får mig att må bra och känna en motivation i livet som jag älskar!

Jag tror även jag faller lätt för människor jag känner är likasinnade med mig själv. Jag kan följa personer en kortare tid men tappar fort intresse om jag inte känner att vi hade klickat "på riktigt", Så tror det är där jag lägger vikt i vilka det är jag följer/umgås med, det faller sig rätt naturligt. Varför skulle jag inspireras av någon som inte är lik mig?

Under vår grillkväll pratade vi lite om vad vi gillade att följa för typ av människor, nu pratade vi om lite "större" profiler och det slog mig vad alla mina favoriter har gemensamt.

- Dom lägger ingen vikt i hur en kvinnokropp ska se ut, vad man ska äta eller inte äta. Den är helt orelevant egentligen. Jag har haft en väldigt osund relation till både mat och träning men nu när jag hittat en balans där jag skiter i hur jag ser ut eller vad jag äter, bara jag och kroppen mår bra. Så att följa profiler som pratar om andra ämnen, lägger fokusen på annat än mat och träning lägger jag stor vikt i.

- Verkligheten. Att man kan visa alla sidor på myntet, inte bara de bra sidorna. Det är så viktigt när man delar med sig av sitt liv såhär för så många. Att måla upp en fasad av att det aldrig är dåligt, nej tack.

- Familjeliv, gud detta älskar jag! 90% av dom jag följer på tex youtube är familjer som delar med sig av sitt familjeliv, gärna lite inredning och livet sanna stunder. Herregud så mysigt

- Inredning får gärna vara huvudfokus haha. Nej men det är ju ett intresse som jag gärna ser lite mer av än något annat så det är klart jag dras till dessa kanaler.

- Kvinnor som brinner för det dom gör. Återigen dessa powerkvinnor som motiverar och inspirerar så mycket av att bara köra sitt race.

Några av mina favoriter på sociala medier

♡ Helen Torsgården

♡ Mimi Höglin

♡ Therese Lindgren

♡ Andrea Norrman

♡ Johanna Ljungqvist (YAYAS)

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vilket roligt inlägg! Några namn känner jag faktiskt inte igen, ska kika! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
linneahedberg
linneahedberg,
Va kul att du får kika in lite nya ♡
nouw.com/linneahedberg
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad jag älskar flera av personerna du nämner, dom gör Youtube till en bättre plats helt klart 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Men verkligen, va kul att du också tycker det ♡
nouw.com/linneahedberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla bra inlägg Linnea och jag kan verkligen hålla med dig i det med vad en inspiration innebär! ÄLSKAR! Så galet bra <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla fina Emma ♡ Stor stor kram
nouw.com/linneahedberg
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vilket helt underbart inlägg, blir sååå himla glad av att läsa sånt här! KRAM
nouw.com/fridachristinas
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla, blir så glad! Kram ♡
nouw.com/linneahedberg
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhh ska kika in de kontorna, fint inlägg!!
nouw.com/corneliakarlsson
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla ♡
nouw.com/linneahedberg
elinelmersson
elinelmersson,
Alltså så fint inlägg verkligen - det du skriver är så sant och det gör mig så himla glad! Fin är du också <3 KRAM
nouw.com/elinelmersson
linneahedberg
linneahedberg,
Åh men tack snälla fina du ♡ Stor kram
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Så fint inlägg, och så viktiga punkter! Håller med om att alla dom kvinnorna är fantastiska förebilder! Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Wow vilket inlägg hjärtat, som du inspirerar! 💞
nouw.com/lillymihlte