Fredag

Hej på er!

Gårdagen gick faktiskt helt efter schemat, vi hann till och med göra lite mer än tänkt. När jag kom hem efter jobbet hade Emil redan gjort klart maten och dessutom förberett en bulldeg så det var bara att äta direkt och sen sätta igång i vardagsrummet. Medans jag fixade med byrån och gjorde allt som gick att göra för tillfället så gjorde han klart bullarna så det bara var att stoppa in dom i ugnen efter vårt träningspass. Dock var det fullt på gymmet eller ja, det var 3 personer där och det finns en gräns på 5 personer nu under corona så vi gick hem och körde ett hemmapass. Och kan säga att jag var helt slut efter det haha.

Runt 20.30 var vi klara med allt på schemat och kunde slå oss ner framför Tvn och dessutom njuta av nygräddade bullar. Är inte det ett helt perfekt avslut på dagen?

Idag åker vi hem till mina föräldrar efter jobbet och stannar där hela helgen. Känns faktiskt riktigt riktigt skönt att komma ifrån Stockholm lite och bara ta det lugnt i en annan miljö. Vi får även vila oss lite från allt pyssel på vardagsrummet haha. Det är så lite kvar men eftersom vi ska måla om och fixa köket nu också så lär det bli ett mindre kaos där inne igen.

Hoppas ni får en fin helg <3

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken effektiv och mysig kväll! Bullar, träning och fix med vardagsrummet😍 vad skönt med en helg hos dem och annan luft! Det behövs ibland. Kram❤

nouw.com/emmeliesehlin
isabylund
isabylund,

Vilken underbar syn det där var!! Bullar <3

nouw.com/isabylund
Enna,

Det såg ju himmelskt gott ut 😊

sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,

Men mums vad gott med bullar!! 😍😍😍

nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men alltså mums så goda domd är bullarna såg ut att vara! Nu blev man ju så sugen på att äta bullar och dricka kall mjölk till haha. Så härligt när man hinner göra mer än man tänkt! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr