Fredagsfeeling

Hej på er!

Tänk vad underbart att få avsluta jobbveckan med strålande sol och en relativt tidig tid på jobbet. Trodde jag hade en senare fredag men med en extra titt på schemat så insåg jag att det är min 16 fredag. Så skönt! då hinner jag hem innan solen försvinner och kanske till och med en promenad med Stella och Emil innan det är dags att börja med maten.

Två dagar i rad har jag sovit förbi larmet, jag har med andra ord inte vaknat av att den ringt. Men tur nog har jag vaknat av mig själv 15 minuter efter. Och eftersom jag alltid går upp 2 timmar innan jag går hemifrån så har jag sluppit stressa ändå. Har dock unnat mig att ta bilen på mornarna dessa dagar för att snabbare komma till och från jobbet. Och det tycker jag är värt en fredag som denna, även om en promenad i solen inte hade varit helt fel.

Trots mina små försovningar har jag så bra energi idag. Jobbet är så kul, solen lyser och det är fredag! Kan man vara annat än glad? Ikväll väntar även en god middag, ett glas vin och myskväll framför TVn med Emil. Idag är det även 7 månader sen vi förlovade oss. Det är så sjukt att det redan gått 7 månader, men det är väl en anledning att fira lite extra ikväll. Allt som går att fira är värt att fira haha.
Sen ser jag så mycket fram emot att få sätta mig ner med min utbildning hela helgen. Det är verkligen något som motiverar mig just nu. Jag ser det där certifikatet framför mig när det står där på skrivbordet.

Hoppas ni har en underbar fredag!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

JA! Så härligt med sol <3 Hoppas den håller i sig under helgen.

nouw.com/louiseedling
Hilma
Hilma,

Superhärligt med solen! Den är så himla välkommen <3

nouw.com/hilma
celinelundqvists
celinelundqvists,

Grattis på 7-månadersdagen <33

nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men alltså hur fina är inte ni tillsammans? Stort grattis på eran 7-månadersdag! Vad härligt att du slutade en sån bra tid så du förhoppningvis hann med solen lite. Man blir ju så lycklig av solen. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr