Gårdagen

Hej på er!


Tog en lång sovmorgon imorse eftersom vi kom hem så pass sent igår. Gårdagen började med en lunch i stan med några kompisar. Som alltid när man ses sådär och har så mycket att prata om så slutade det med att vi satt där i nästan 3 timmar. Men det är väl ett tecken på att man hade de sjukt bra? Senare på kvällen var vi ut till lite Milva och hennes pojkvän och vad som egentligen skulle bli en liten mysig kväll med lite kortspel slutade i att vi blev kvar till 01.30 med en bilresa hem på nästan 30 minuter. Så det blev en sen kväll men gud så kul vi hade! Har saknat att kunna göra sånna här spontana träffar med vänner från sin hemstad så det var verkligen så skönt att kunna ses på det här sättet och göra saker som "vi gjorde förr". Vi spelade kort, pingis, åkte båt och bara hade en riktigt bra kväll.

Dagen idag började runt 11 med att hjälpa till ute i trädgården. Mina bröder var även här och hjälpte till med att klippa häcken och fixa med en grind vi satt upp för att Stella ska kunna springa lös. Sen har vi bara tagit resterande tid idag till att fixa med saker vi behöver få gjort. Inhandlat lite saker, klippt ner stella så hon är klar inför resan till Östersund. Då det kommer bli mycket "gå i skog" där så är det skönt att ha henne klippt så inte halva skogen fastnar i pälsen på henne.
Annars har den här dagen bara varit väldigt lugn och så kommer den även fortsätta. Ska ta en lite längre promenad med Stella efter middagen om vädret tillåter sen ska resten av dagen spenderas i soffan med familjen.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SveaJ
SveaJ,
Låter som en supermysig både gårdag och idag! 😊
nouw.com/sveaj
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att catcha upp sådär med kompisar är ju så roligt och mysigt, tiden går alldeles för fort när man sitter där! 😂 spontana träffar är verkligen roligt att göra! ❤️ Vilka mysiga dagar du måste ha haft, energi det ger 🥰❤️
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Man behöver verkligen ses och snacka ikapp allt! Även om tiden bara springer iväg <3 Så gott det såg ut! Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Finns ju inte mycket som är härligare än långa luncher med ens vänner <33
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Låter verkligen hur trevligt som helst att umgås så pass länge. Så himla underbart att kunna äta något gott och umgås med några vänner. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
EmmaRickardsson
EmmaRickardsson,
Men åh, de där såg inte lite gott ut!!
nouw.com/emmarickardsson