Gårdagens

Gårkvällen var så sjukt lyckad! Ett tag var jag lite orolig att något skulle gå fel. Att vi skulle glömma steka köttet i all stress eller glömma chokladen till efterrätten, haha. Men allt blev bra vi glömde limen till efterrätten bara men den blev supergod ändå.

♡♡♡

Blev en massa prat och skratt och en väldigt trevlig kväll med lite mello också. Vi pratade även om att hitta på något tillsammans i sommar. Jag och E har pratat lite om att åka på någon form av "roadtrip" och hitta på massa saker och hur kul hade det inte varit om Milva och Gustaf kunde följa med och vi fick göra allt tillsammans? Superkul!

En liten miss såhär dagen efter var väl att vi glömde stänga fönstret i köket så hela huset är svinkallt och även varmvattnet är borta. Om det hänger ihop eller inte vet jag inte men kallt är det, haha.


Blev ett mysigt avslut med te och massa gott på altanen, lite kallt men när värmen kom igång blev det lite mysigare hihi. Vi fick gå in efter ett tag ändå eftersom de blev så kallt, men ett tag funka det iaf ♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Vad gott & mysigt!
nouw.com/isabelw
emeliekumlin
emeliekumlin,