Gårdagens underbara kväll

Hej på er! ♡

Vi hade en så fantastisk kväll här hemma tillsammans med finaste @johannastromqvist och hennes Isac igår. När kvällen var slut hade vi redan planerat in massor av nya underbara träffar med saker vi borde göra. Det är så himla kul och mysigt att ha lärt känna dessa två och kunna ses på det här sättet, oslagbart. Dessa kvällar man aldrig vill ska ta slut.

Vi började kvällen med tacos inne i köket, men när klockan slog 20.00 och vi inte riktigt var klara blev det stressigt att ta sig in i vardagsrummet i tid inför mello haha. Det är ju trots allt det viktigaste på. hela kvällen! Så kvällen fortsatte med mello och en del splittrade åsikter hehe, men en hel del skratt bjöds de också på så inga sura miner. Dock när mello var slut och spelen kom fram höll inte skratten så länge haha. Vi struntade helt enkelt i de resten av kvällen och fortsatte bara med lite efterrätt och bara pratade. Det kan ju faktiskt vara det som är absolut roligast och mysigast, man får liksom lära känna varandra ytterligare lite till och det är inte många minuter som går innan man viker sig av skratt med dessa två. Riktigt underbara människor!

Det är ju faktiskt lite sjukt att jag och Johanna bara känt varandra i typ 2 månader och vi har kommit varandra så nära och blivit riktigt bra vänner. Även hennes Isac och min E har nu hunnit träffats och lära känna varandra några gånger. En riktigt bra kombo helt enkelt.

Vi hade iallafall en toppenkväll och ser redan framemot nästa träff som jag hoppas inte ligger allt för långt fram i tiden.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken dröm att träffas, och att det klickar så bra på en gång 😍 Ni är ju så härliga båda två, så tvivlar inte en sekund på att er mellokväll blev helt fantastisk! 💖 Söndagskram på er 🌸🌸
nouw.com/janielindahl
artibus
artibus,
Men åh låter ju verkligen helt magiskt!!!💕🌸
nouw.com/artibus
Johannna
Johannna,
Men Gud vad härligt ❤️
nouw.com/johannna
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh finaste, jag blir så glad utav dig! Så otroligt glad och tacksam för att jag har dig i mitt liv! <3 Mitt hjärta!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Gud så mysigt och härligt! Fina ni <3
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Guuuud så mysigt! Såg bilderna på Johannas blogg också, syns verkligen att ni hade en fantastisk kväll <3<3
nouw.com/hilma