GoCustomized.se

I samarbete med GoCustomized.se

I samarbete med GoCustomized.se har jag fått hem detta underbara skal som jag måste säga har väldigt stor betydelse för mig. På Gocustomized.se kan du designa ditt eget mobilskal i massor av olika modeller, plånboksfodral eller vanliga skal i olika modeller och material.

Till skillnad från andra sidor som erbjuder "egendesignade skal" så kan man med hjälp av GoCustomized få ett skal som verkligen håller vad dem lovar. Jag har fått hem flera liknande skal från andra företag som spruckit, tappat färg eller rent av varit oanvändbara efter bara några dagar. Detta skal är av helt annan kvalité, det sitter bra på telefonen och trycket sitter verkligen bra och är otroligt slitstarkt, sen är det ju så snyggt också hihi!

En annan sak jag fastnande för lite extra på deras sida var att det fanns så mycket att välja bland, silikonskal, hårt skal, silikonskal med svart/vit kant, plånboksfodral, 3D skal, läderfodral och träskal är några av de modeller som finns att välja bland.

För mig som tappar telefonen lite för ofta och verkligen behöver ett tåligt och slitstarkt skal valde jag modellen "Personalised full wrap tough case" till min Iphone 8 plus. Och att det dessutom är så personligt gör det bara ännu mer roligt att ha med varje dag på telefonen.

Följer bara länken som följer om du också vill göra ett eget Iphone 8 plus mobilskal (länk)

Vill du också ha ett superfint och personligt mobilskal? Då tycker jag du ska designa ett eget skal från GoCustomized.se.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så bra tips! Och SÅ fint med ett personligt skal! Kram
nouw.com/malinkirstine
janielindahl
janielindahl,
Men så härligt samarbete, du är ju grym! 😍 Har ett skal från dem till min iPad, och det sitter som ett smäck! Så fint när det betyder lite extra för en med personlig bild och allt också 💖 Kram fina Linnéa 🌸
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Men så roligt samarbete och så fint skal! Man kanske ska ta och beställa ett därifrån hihi! Kram
nouw.com/linndossing
FridaochTove
FridaochTove,
Så himla fint val av bild!
nouw.com/fridaochtove
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men wow så fint!
nouw.com/celinelundqvists
linnearosengren
linnearosengren,
Åh så fint med ett eget personligt skal. Perfekt bild har du valt också! <3
nouw.com/linnearosengren
beatricebohlin
beatricebohlin,
Snyggt skal! 😃
nouw.com/beatricebohlin