Godmorgon tisdag

Hej på er!

Har varit en riktigt tuff vår med något extremt mycket pollen. Tror jag blir mer allergisk för varje år som går nu. Igår vaknade jag av att allergin satt sig på varenda ställen i hela kroppen och det blir så himla tufft att genomföra vardagen med rinnande ögon, torr hals, kliande näsa och allergitabletter man blir trött och seg av. Är faktiskt hemma idag och inväntar ett bud med medicin för halsen. Fick sån extrem allergiattack som satt sig på andningen så ska äntligen få en inhalator för att frigöra lite i halsen.

Så jag är hemma idag och försöker stänga in mig lite för att inte behöva utsättas för mer pollen innan jag fått alla mediciner. Sen ska jag faktiskt ta mig ut på en promenad och bara njuta! Väntar även på svar från skolan om jag klarat certifieringsprovet och den väntas känns såå lång. När man kämpat för något i över 2 år och allt hänger på ett slutprov innan man är färdig utbildad inredare. Gud det är så himla stort!!

Jag ska sätta mig nu och planera lite kommande inlägg inom inredning nu som jag kan lägga fokus på när jag inte har något plugg kvar att fokusera på. Hoppas ni har en underbar tisdag!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer