Gör om i sovrummet 

I samarbete med Wallpoet.com

Hej på er!

Nu är förberedelserna i full gång inför renoveringen i sovrummet. Och i samband med detta har jag ett superkul samarbete tillsammans med Wallpoet.com. Jag har nämligen fått hem dessa två fantastiska posters som jag fått designa själv. Och det är ju det som är så fantastiskt med just Wallpoet, du gör egna posters och kan få dom ännu mer personliga och stilrena. Vi tog ju massor av bilder under våran förlovningshelg som vi velat göra något med men inte vetat vad riktigt. Men så hittade jag wallpoet och kunde göra en egen tavelvägg med just dessa bilder som tema. Blev så bra! Både jag och Emil blev så nöjda.

Jag har tidigare inte varit ett så stort fan att hänga upp bilder på mig själv eller egna bilder överhuvudtaget. Men när jag såg dessa så vände jag helt. Först och främst måste jag slå ett slag för kvalitén, jag var livrädd att de skulle bli suddiga och dåliga när man förstorar upp dom så mycket. Men herregud vad fina dom var! Men det jag var mest rädd för när det gäller personliga bilder är att de inte ska "passa in". Därför blev jag extra glad när jag såg att det gick att göra dom så stilrena.

Jag älskar mina nya posters, det kommer verkligen sätta den där sista touchen för sovrummet! Vill ni också beställa personlig fotokonst från Wallpoet.com så tycker jag verkligen ni ska passa på nu. Med min kod INFLINNEAHEDBERG15 får ni 15% rabatt. Även kombinerat med andra deals på deras hemsida så får ni ytterligare 15% rabatt med min kod. Tex, de har 30% rabatt på din andra poster då får ni ytterligare 15% rabatt utöver de redan nedsatta priset.

Bjuder även på en liten video när jag stylar sovrummet med dessa här nedan

Styla sovrummet med mig

Rabattkod INFLINNEAHEDBERG15 som ger er 15%

Kram Linnea

Gillar