Hantverket

Hej på er! ♡

Under middagen igår när alla andra tog vin till maten, en fördrink osv satt jag stolt och beställde in en alkoholfri drink och bubbelvatten. Det har aldrig varit så lätt att avstå alkoholen nu när jag vet vad den gör med mig och att morgondagen skulle bestå av ångest och oro. Och kan säga att jag vaknade på gott humör och noll ångest idag och det gör mig verkligen så glad att jag verkligen kan känna att det är värt att avstå trots dessa middagar ute då alla runt en tar ett glas vin eller liknande.

Så vi var på hantverket igår tillsammans med E och hans bror som ska ha sin praktik där och därmed bo hos oss de kommande 6 veckorna. Varken jag eller E hade varit på hantverket innan så det var verkligen något nytt att testa på. Vi gillar ju det här konceptet med små rätter där man får testa flera olika, kan ju ha å göra med att man alltid har så svårt att bestämma sig haha. Men jag kan absolut varmt rekommendera det! Så mycket gott att välja på och eftersom de är så små rätter kan ma beställa in flera och testa runt lite.

Bläckfisken, rå biffen och tryffel pastan var nog det jag fastnade mest för. Och såklart den friterade munken till efterrätt!

♡♡♡

Skulle kunna gå tillbaka och bara äta denna efterrätt. Fy satan vad god den var!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
ALLT ser dundergott ut! Inte minst den friterade munken, den hade jag mer än gärna ätit! 😍 Fint att du håller fast vid att avstå alkoholen, så klokt av dig Linnéa 💕 Varm kram till dig 💖
nouw.com/janielindahl
FridaochTove
FridaochTove,
Åh så gott det ser ut! Tycker det är så viktigt med självinsikt och veta sina gränser, så klokt med alkoholen!
nouw.com/fridaochtove
linndossing
linndossing,
Men gud så fantastiskt det såg ut alltihop! Kram
nouw.com/linndossing
Therese,
Åh vad gott allt ser ut!
www.theresemolander.se
Emma Engström,
Verkar ju verkligen vara ett superbra ställe, mumma! Alltid himla roligt att testa på något nytt 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Ser riktigt gott ut och det kan vara skönt att avstå ifrån alkholen <3
nouw.com/sarahlinnsliv