Hej fredag!

Hej på er!


Den här veckan har gått så sjukt fort. Kan verkligen inte tänka mig att det redan är fredag. Men det är det och det är vi glada för. Emil är påväg hit och ska vara här över helgen vilket känns riktigt skönt. Det är lite som att vi är tillbaka 2016 när vi hade distansförhållande och bara sågs på helgerna, både mysigt men också jobbigt. Man får ju verkligen sakna varandra iallafall.

Så min dag idag kommer mestadels bestå av pluggande. Tar varje chans jag får att när jag väl känner lite motivation är det bara att utnyttja det till fullo och försöka få så mycket som möjligt gjort. Hann även med ett kortare träningspass imorse och det är jag verkligen glad över. Har kommit in så bra i träningen nu och det var längesen jag hade såhär regelbundna träningsvanor och det gör verkligen så mycket för psyket. Det har jag verkligen behövt nu den här tiden.

Just nu ser jag bara framåt och längtar tills Emil kommer fram ikväll och vi dukar upp för en tacokväll, mums!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Så himla underbart varje gång det är fredag, det är alltid en sån speciell känsla bakom det hela. Åh låter ju helt fantastiskt att han kommer, så mysigt att få umgås med han. Förstår vad du menar, både en tjusning men ändå inte att vara ifrån varandra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
enna,
Känner också att all motivation man får ska man uttnytja för motivationen är inte lika hög som den brukar vara nu 😊 Trevlig lördag!
sayyeastofashion.blogg.se
Emma Engström,
Hoppas verkligen ni får en jättebra helg tillsammans, den känslan kan jag tänka mig är lite småhärlig ändå om man ser tillbaka! Hoppas det gått bra med plugget för dig, är så impad på alla som klarar av att plugga hemma! Har så svårt för det haha <3 Stor kram till dig Linnea <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men gud så fina ni är <3 Hoppas din helg är fin! Kram
nouw.com/linndossing
Carolina,
Ja, veckorna går himla fort, det håller jag med om. Hoppas du och din pojkvän fick en himla fin helg ihop 😊
knaset.com
artibus
artibus,
Vad fina ni är!! <3
nouw.com/artibus