Helgen - tredje advent

Hej på er!

Helgen har passerat och Emil har åkt hem till Stockholm igen. Otroligt tomt och man inser verkligen hur mycket man saknar varandra och trivs att bo tillsammans när man får vara ifrån varandra såhär.

Vi valde att grilla nere framför öppna spisen i fredags när Emil kom och startade helgen på mysigaste sättet.

I lördags fick även jag äntligen komma in och hälsa på pappa på avdelningen. Det känns som att man kan ta in allt på ett annat sätt när man får komma in och se han i hela den där sjukhusmiljön. Vi håller tummarna och hoppas verkligen han får komma hem till jul så vi kan fira lite tillsammans på hemmaplan.

Julkänslan är ju nästintill obefintlig här hemma. Dock har det väl sin förklaring, det finns annat att tänka på just nu. Nu i veckan ska vi dock försöka få upp granen och julpynta lite till.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Älskling, som jag saknar dig! Sitter med tårar i ögonen åter igen, ingen ska någonsin behöva gå igenom det ni nu går igenom. Jag är så glad att ni ändå har varandra och försöker göra det bästa ni kan för att ta vara på varandra. <3 All kärlek gumman, jag älskar dig!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn vännen min <3 Jag blir verkligen så ledsen när jag tänker på hur tufft ni har det just nu, jag önskar så att ni slapp det här. Jag vill bara skicka massa styrkekramar till er alla <3
nouw.com/sofialissmyr
Emma Engström,
Men åh vad mysigt att grilla vid spisen, fick verkligen en sån myskänsla haha! Kan tänka mig att det var otroligt roligt att få träffa pappa igen och håller tummarna för att han kommer kunna få pka hem under jul <3 Stor varm kram till dig! <3
nouw.com/emmaengstrom