Helgen

Hur ska jag summera den här helgen på bästa sätt? Den har varit så himla mysig och samtidigt lugn men händelserik. Vi har inte gjort mycket men ändå gjort saker hela tiden, haha förstår ni vad jag menar?. Åkt runt till massa ställen, bio, 60års fest, pokemons, tacos och bara massa sånna små grejer som jag vet att jag kommer sakna varje dag hela veckan fram tills att vi ses. Det behöver inte vara så märkvärdiga saker, jag är en sån person som värdesätter och uppskattar de där små små sakerna och kan tycka att det är höjdpunkten på månaden.

Fredag vaknade vi runt 9 och klev upp nästa direkt och gjorde en väldigt efterlängtar pannkaks brunch typ. Nyttiga och goda. (Receptet finns i mitt inlägg från i fredags, ni kan hitta det HÄR). Även fast vi var uppe så tidigt så kom vi inte iväg någonstans förens runt 2- halv 3. Då gjorde vi en sväng till falun men ångrade oss när vi kom fram så vi pkte hem igen, haha. Sen var det bara att börja med tacosen och sen iväg på bio.

Lördag blev ännu en tidig morgon med lite frukost på sängen till älsklingen. Sen gjorde vi oss klara och skulle ner och ta en eftermiddag och åka båt och bara ha det mysigt, det blev ju verkligen inte som planerat. Båten hade halvt drunknat och sen blåste det någon enormt. Så det blev en snabbis till donken för en frappe och även ett stopp förbi Sofie och pratade lite med henne. Blev inte så långvarigt dock eftersom vi skulle iväg till min farbror som fyllde 60. Fullt med folk och god mat om man hittade någonstans att sitta, summerar den kvällen ganska bra, haha.

Söndag var som en vanlig söndag. Man försöker hitta på något men man är för trött för att riktigt ta tag i det. Blev en liten kortis på stan följt av pokemonjakt. Sen var dagen liksom slut. Vi hann med en fika med mamma och pappa också men annars var det ett lugnt slut på helgen

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Anjelickah
Anjelickah,
Oh myyy, så din du är!
nouw.com/anjelickah