Helgens

Hej måndag och hej ny vecka!

Hela förra veckan gick ju i princip bort under all den tid jag fick spendera på soffan med feber. Men lyckligtvis blev jag feberfri och frisk till helgen och kunde följa med på det planerade restaurang besöket vi hade tillsammans med en kompis.

Så vi startade lördagen med att mötas upp på Tolv vid globen och körde sedan massa olika "spel", sjukt kul! Då vi hade bord så sent (21.00) så hann vi med en hel del. Kan verkligen rekommendera att dra dit om man är ett gäng och inte riktigt vet vad man vill göra.

Efter vårt besök där begav vi oss in mot stan igen och till Sensum där vi hade bord. Jag kan säga att jag inte hade så höga förhoppningar, när vi senast åt på en sån typ av restaurang så gillade jag verkligen inte det. Men blev så glatt överraskad när vi först fick in förrätten och det var så magiskt gott! Då vi även delade på allt (trots att rätterna är mini mini) så fick man chansen att smaka på mer och det blev aldrig "för mycket".

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Skönt att du hann bli kry inför helgen och allt roligt! Tycker det låter som en himla lyckad helg, mys!! <3
nouw.com/emmaengstrom
evelinarou
evelinarou,
Men åh vad roligt det ser ut! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh det verkar som att ni hade det riktigt bra och gott ni åt också. Hade så gärna velat åka dit själv, får dra med sambon någon gång. Massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Skönt att du blev frisk så att du kunde följa med och äta trots allt!
nouw.com/celinelundqvists