Helgens planer

(Snapchat: linnea_hedberg )

Blir väldigt rörigt nu, igår var jag i Stockholm, nu är jag i dalarna och imorgon åker jag till Stockholm igen men på söndag är jag i dalarna. Hahah okej för att inte överdriva eller krångla till det så har det blivit massa åkande nu. Men det är inte långt kvar tills vi bor helt på ett ställe snart.

Helgen ser i alla fall (eller som vanligt) händelserik ut. En av anledningarna till att jag faktiskt är hemma idag är för att vi ska träffas ett gäng och grilla ikväll. E kommer även hit ikväll och blir med.

Lördag, blir en bil-dag. Tidig morgon i alla fall eftersom vi behöver köra ner lite saker till Stockholm som blev kvar i Dalarna. Så hela lördagen går åt till att flytta saker och åka fram och tillbaka. Men älskar att åka bil med E så blir mysigt ♡

Söndag ska vi nog försöka ta oss till ikea och kolla på en garderob. Som det ser ut nu har vi alldeles för lite förvaring och att vi två ska dela på en garderob går inte! Haha så det är nödvändigt . Och juste! På lördag ska vi även ringa om en lite bebismisse, hihi.

Hoppas ni får en bra helg ♡

Kram Linnea

  • Nära Bullermyren-Hagalund, Borlänge

Gillar

Kommentarer