Holdit mobilskal

I samarbete med Holdit

I samarbete med Holdit har jag fått hem detta supersnygga mobilskal. Måste säga att jag blev glatt överraskad när jag öppnade paketet och möttes av ett skal med mycket mönster och framförallt färg! Älskar skal som sticker ut och bjuder på ett härligt mönster, och är inte detta precis så? Man blir liksom glad av att se på det.

Skalet är även magnetiskt så det går att kombinera med andra skal i PARIS-kollektionen och matcha med tex plånboksfodral. Detta är något jag tycker är superviktigt idag, Jag sätter alltid upp min mobil på en magnet i bilen och för det måste jag alltså ha ett skal med magnet och det är absolut inte alla skal som har det så detta är ett stort plus för mig. På deras hemsida kan ni hitta mängder av superfina och härliga skal, kan nästan lova att det finns något för alla. Jag kommer absolut klicka hem fler skal därifrån.

Holdit.com kan ni hitta massor av supersnygga mobilskal , tryck HÄR för att komma till deras hemsida.

Detta skal hittar ni HÄR!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men vilket drömskal hjärtat! Förstår verkligen att du är så nöjd, måste ta och kika in på deras hemsida minsann för att hitta min favorit! <3 Kram snäckan!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Men nej vad fint det var!! Tycker också det är så viktigt med magnetskal, verkligen ett plus! Kram <3
nouw.com/linndossing
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
janielindahl
janielindahl,
Det skalet passar dig så himlans bra, älskar mönstret 😍 Sen att det är magnetiskt också är ju ett måste! Har plånboksfodral till som man fäster med magnet, och det är verkligen hur fiffigt som helst! Som du var värd det skalet Linnea, fantastiska du ❤️ Kram på dig 💞
nouw.com/janielindahl
sandrakannasto
sandrakannasto,
Superfint skal! Riktigt stiligt ju 😊 Varm torsdagskram vännen <3
nouw.com/sandrakannasto
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur snyggt?!!
nouw.com/celinelundqvists