Homestyling - Hallen

Hej på er!

Vaknade upp taggad till tusen på dagens projekt. Homestyling av hallen och köket. Detta är den andra homestyling uppgiften jag har och kände att jag ville göra det snäppet bättre denna gång och verkligen göra en förändring. Och HERREGUD vad långt tid det tog haha, har fixat, städat, flyttat och fotat från att jag vakna imorse fram tills nu. Men hjälp vad kul det har varit! Har verkligen gjort allt detta med glädje och energi i kroppen varenda minut.

Har haft en bild i huvudet av hur jag tänkt mig och måste säga att för en gångs skull fick jag ut det precis som jag tänkt mig. Känns som för varje ny grej jag gör om i lägenheten blir liite bättre och jag lär mig ytterligare ett sätt att sätta ihop ett rum.

Är så glad att jag valde att börja den här utbildningen och med målet i huvudet att en dag få jobba med homestyling eller inredning på heltid driver mig framåt så mycket just nu.

Här kommer en för & efterbild på hallen och hur det blev ♡

Före 

Efter

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Att arbeta med homestyling och inredning passar ju dig som handen i handsken! Märks så väl att du gör allt med hjärta Linnea, blir så himla fint ❤️ Kram 🌸
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Så jäkla fint! Du kommer passa helt perfekt som homestylist, du brinner verkligen för det! Kram💞
nouw.com/linndossing