hundträff & lugna dagar

Hej på er!


Idag bli min sista dag här i Dalarna och det känns faktiskt lite läskigt. Har varit här så länge och OM det skulle hända något är man ändå på bra avstånd. Men nu när allt börjar stabilisera sig och lugna ner sig så måste även jag tillbaka till jobbet.

Under gårdagen mötte jag & Stella upp Lisa och henne lilla vovve för en gemensam promenad. Båda våra hundar är inte speciellt glada i andra hundar utan är rätt lugna och inte alls sådär hoppiga, så det känns lite extra kul att dom går ihop och kan leka på sitt eget sätt haha.

Annars kommer den här helgen inte alls vara något speciellt. Kommer spendera så mycket tid som möjligt hemma och bara njuta av att alla är hemma. Kan behöva några lugna dagar nu för att vila upp sig efter all denna oro och stress man burit den senaste tiden. Det känns som allt bara explodera i en nu när man börjar slappna av igen. Och eftersom jag en gång varit sjukskriven för stress och utmattning ser jag detta som varningstecken och tar det verkligen på allvar. Vila är så viktigt och kroppen skriker efter återhämtning just nu. Ingen press och stress nu tack!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh så söta vovvisar 😍
nouw.com/malinhardstahl
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Guud vad söta alltså!! Skönt med en lugn helg, man ska njuta av att ha det så och umgås! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Så himla mysigt att gå promenad med hundarna ute nu! Kan förstå att det är blandade känslor att komma hem men ändå skönt kan jag tänka mig. Lova att ta hand om dig 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Du är så fin vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina hjärtat, denna vecka ska vi ses! Du är inbokad så fort jag får en lucka! Som jag saknar både dig och Emil, en helg med er ska även bokas in, okej!! <3 Love u!
nouw.com/lillymihlte
Emellie_Larsso
Emellie_Larsso,
Så söta vovvar, lugna helger är ju dem bästa enligt mig!
nouw.com/emellie_larsso