Imorgon åker vi

Hej på er!

Idag är sista dagen i Dalarna för ett tag. Imorgon åker vi till Stockholm för några dagar där innan vi åker vidare upp till Östersund. Ser verkligen framemot den kommande veckan och att äntligen få komma upp och träffa Emils familj igen. Har ju varit ett väldigt speciellt halvår nu så har inte kunnat följa med upp när Emil varit dit så ska bli riktigt kul!

Den sista kvällen här fixade vi lite extra god middag och vad är då inte bättre än grillat. Vi blir ju inte borta jättelänge men det känns ändå skönt att göra något lite ”speciellt” den sista kvällen på ett tag. Så nu åker vi till stockholm och väl där möter vi upp Emils bror som kommer ner för en helg i Stockholm innan han åker tillbaka med oss upp till Östersund.

Vi har mycket planerat den kommande veckan vilket känns väldigt motiverande faktiskt. Har varit så trist väder den senaste tiden så har inte blivit mycket kul man kan göra, så en riktigt energi boost blir nu med lite planer på schemat.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysigt med grillad mat! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad kul att det äntligen blir av efter så lång tid, jag hoppas ni får det hur mysigt som helst! kan ju hålla tummarna för att det blir fint väder också :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Jenniesh
Jenniesh,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men wow, det där kallar jag brakmiddag helt klart. Så himla mysigt att ni har en hel del planerat! Man behöver ha något att se fram emot för att känna den där extra energi boosten. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elinm
elinm,
Kul med planer! 😄
nouw.com/elinm
evelinajosefines
evelinajosefines,
Gud vad gott det ser ut! Men alltså hur söt är inte hunden då?🥰
nouw.com/evelinajosefines