Jag är veckans blogg! 

Hej på er!

Denna vecka är det jag som är veckans blogg här på nouw så jag tänkte börja med en liten presentation om mig själv. Ska bli så kul att få dela med mig av massa inredningstips och annat för er denna vecka.

Jag är 23 år och kommer från Borlänge i Dalarna. 2017 flyttade jag till Stockholm tillsammans med min pojkvän Emil. Bloggen blev en del av en nystart för mig. Jag flyttade till en ny stad med inställningen till att börja om och fokusera på mig själv och våga göra det jag älskar och vll i livet.

Vi har nu bott i denna lägenhet i snart 5 år och jag kan fortfarande förvånas över hur många olika stilar och inredningar vi haft i denna lägenhet. Jag älskar att ha projekt att pyssla med och testa mig fram. Med små medel kan man skapa så mycket nya intryck i ett hem, det behöver alltså inte kosta massa för att skapa "nytt" hemma. Det är det jag älskar att jobba med, man tar det man har och ser hur mycket fantastiskt man kan skapa.

Denna vecka får ni följa med mig i flera inredningsprocesser här hemma. Lite stylingtips, dukningar och även när jag gör om hallen inför hösten och vintern.

Varmt välkommen hit!

Kram Linnea

Gillar