Jag hade aldrig klarat det om inte..

I samarbete med personliglamanacka.se 

Ni som följt mig ett tag kommer kanske ihåg mina inlägg i slutet av gymnasiet, så ungefär för ett halvår sen. Inläggen blev inte så många, flera blev inte som jag tänkt mig och kvalitet sjönk väldigt mycket. Jag tyckte bloggen var det roligaste jag visste då men på grund av hur jag mådde så klarat jag inte av att få ihop en sammanhängande text eller ens få till bra bilder. Jag var så sönderstressad så min vardag inte gick ihop. Det gick till och med så långt att jag stod på en tågstation, när jag klivit av på fel ställe och inte hade en aning om hur jag tog mig där ifrån. jag visst inte ens hur jag gick igenom spärren (spärren ut från pendeltågsstationen).

Jag sökte såklart hjälp för stressen och pratade med fler om hur jag skulle klara att gå klart gymnasiet. Jag har aldrig varit bra på att planera min tid, jag har försökt. Men ni vet almanackorna man köper på en vanlig butik som kanske inte är helt utformad som du själv hade velat haft, men det funkar. Så har det varit för mig, jag har inte varit helt nöjd med dem och därför har jag inte använt dem.

Mitt i all den där stressen såg jag reklam om personliglmanacka.se på flera youtube videor, och jag kände direkt att "det där är något för mig!". Så jag satte igång och designade min egna almanacka och började använde den direkt jag fick hem den. Och utan att ljuga så har den hjälpt mig så otroligt mycket, jag hade med den överallt, skrev ner allt, planerade osv. Jag fick helt plötsligt koll på mitt liv, vilket också gjorde att jag klarade av att gå klart gymnasiet.

♡♡♡

Självklart ha jag fortsatt med detta, även efter gymnasiet. Jag skriver ner allting jag ska göra eller som jag måste komma ihåg. Sen är dessa almanackor så mycket mer än just en almanacka. I slutet av den kan du välja själv vad som ska finnas, målarbilder, sodoku, namnsdagar, randat papper osv det finns en hel del att välja bland. Så den kan inte bli annat än personlig.

Jag är supernöjd över min nya kalender som jag precis fått hem. Jag själv har alltid målarbilder och många sidor att skriva fritt på.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer