Jag har inget tålamod

Hej hörrni, en ska jag tänkt på allt oftare nu den senaste tiden. Och som jag faktiskt börjar störa mig på, är mitt tålamod. Det finns inte? haha. Blir så sjukt stressad och irriterad om jag inte blir klar snabbt eller om jag inte får ta en paus typ var tredje minut. Haha. Som tex när jag redigerade videon med Vira nu, jag ville bara att den skulle blir klar snabbt. Men självklart vill jag samtidigt att den ska bli bra. Det är där problemet kommer, jag orkar inte sitta och göra alla de där småfixen eftersom jag bara vill att den ska bli klar och det skulle ta för lång tid.
Någon som känner igen sig? hihi

Jag antar att om jag ska få till något bra men ändå inte för snabbt så måste jag ha pauser emellan. Jag kan inte sitt med samma sak för länge, det går bara inte. Det är egentligen inte så att jag tröttnar heller utan det är bara stressen att bli klar och att jag vill ha det klart så fort som möjligt. När jag väl är klar sen så vill jag ju typ göra om det eller göra något liknande eftersom jag ändå ser nöje i det. Men som sagt, det måste bli klart snabbt. Haha

Det får bli mitt lilla mål nu framöver. Att inte stressa fram utan ha tålamod och göra allting liiite bättre. Få se hur länge det håller hehe, men tror det blir skönare för mig också och inte behöva känna den där stressen.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer