Jag vill åka utomlands igen

Hej på er!

Vi har varit hemma från Thailand i lite mer än 1 månad nu och känner redan att jag måste boka in en resa snart igen. Är så sugen på att åka utomlands tillsammans med Emil igen och bara njuta i solen och ha en skön semester. Drömmer mig tillbaka bland bilderna från April och bara hoppas på att få möjlighet att åka snart igen.

Lugnet och att bara få vara för stunden är nog det jag gillar mest. Sen såklart att få sola och bada ligger väldigt högt upp på listan också, men just att ta allt som de kommer och göra det som känns bra just då. Vi hade inga planer alls egentligen mer än aktiviteter vi gjorde vissa dagar men annars var allt spontant och oplanerat. Jag älskar det! Men som det ser ut hemma i vardagen idag så funkar det ju inte riktigt så. Man är låst till vissa rutiner och den där frihetskänslan är inte detsamma.

Drömmer mig tillbaka med ytterligare lite bilder ifrån vår drömresa här nedan

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Det där med att vara låst i vissa rutiner i den vanliga vardagen känner jag mer än väl igen! Håller alla tummar att ni kan resa iväg snart igen. Skulle vara mysigt att få följa med er och se vart ni hamnar härnäst ❤️ Varm fredagskram 🥰
nouw.com/janielindahl
photoemmz
photoemmz,
Hade inte tackat nej till en resa nu!
nouw.com/photoemmz
linndossing
linndossing,
Förstår dig! Vill också utomlands sååå gärna just nu! Kram
nouw.com/linndossing