Julklappar och hemmamys

Hej på er!


Startade denna dag med en riktigt välbehövlig sovmorgon. Det är verkligen en magisk känsla just nu att få vakna utan alarm och utan måsten att behöva kliva upp. Jag sover hur länge jag vill och jag behöver inte stressa över att missa något alarm. En underbar känsla!

Idag står julklappsinslagning på schemat här hemma och även lite småfix med lägenheten. Vi är behöver köra ett X antal tvättmaskiner idag och även plocka undan lite. Sen är jag ju sugen på att göra om något här hemma. Funderar på att byta plats på köksborden så det i vardagsrummet får flytta in i köket och tvärt om. En liten förändring gör stor skillnad psykiskt tycker jag. Allt blir så nytt och härligt, lite ny energi helt enkelt.

Har även en hel bok om belysning jag måste bli klar med snart så jag kan börja nästa uppgift i utbildningen. Ska jag vara ärlig är detta nog de tråkigaste av alla moment, belysning. Det är så viktigt och är det som gör en inredning komplett men hjälp va tråkigt. Det finns så oändligt många alternativ och så mycket information jag måste ta in och lära mig. Men jag ska inte sticka under stolen med att det motiverar mig extra mycket nu när jag har så kort kvar. Det finns på något sätt mer energi nu att lägga på uppgifterna än vad det funnits på länge. 3 uppgifter kvar till examensarbetena, heja!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,
Hilma
Hilma,

Åh eran hund! Är det en papillon? Jag planerar nämligen att köpa en sån och behöver tips på bra uppfödare 😊 Dom är såååå fina ju! <3 verkar vara en jättemysig ras!

nouw.com/hilma
linneahedberg
linneahedberg,
Yes det stämmer, visst var det vi som pratade om rasen i våras? Har för mig att vi skrev lite om den. Om inte så får du gärna höra av dig om du undrar något eller bara vill ha tips på uppfödare <3
nouw.com/linneahedberg
Linnealiebig
Linnealiebig,
En sån sötnos 🤩
nouw.com/linnealiebig