Köket är klart!

Hej på er!

Köket är nu helt klart och det känns fantastiskt! Ingenting vi behöver köpta till eller småfixa efteråt. Det är 100% klart och vi har nu en mysig matplats att spendera middagarna tillsammans på. Det kändes extra viktigt nu när matplatsen i vardagsrummet försvann, men att vi ändå har en mysig plats att sitta vid när vi får besök eller bara när vi vill duka upp lite finare. Det har varit så tråkigt i köket innan och inte alls speciellt lockande att göra fina dukningar och bjuda på middagar vid. Nu känns det så fräscht och stilrent, helt perfekt!

Jag går inte in så mycket djupare på allt i detta inlägg. Jag sparar det till inlägget "att inreda ett kök" som kommer senare i veckan. Där går jag in på lite "bra at tänka på", färger, material osv. Här är bara ett resultat på hur vårt kök blev och lite tankar kring det.

Jag valde här att plocka bort ALLT som stått på golvet eller på något sätt varit ivägen runt bordet. Här ska det bara vara en matplats och det ska vara enkelt att städa.

Före

Efter

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Men så fint det blev!!

nouw.com/sofilagerback
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå snyggt det blev 🤩⭐️
nouw.com/linnealiebig
linndossing
linndossing,

Men wow vad hemtrevligt och mysigt det blev!! Kram <3

nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Alltså wooooooow så himla fint!!! ❤️

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh alltså wow vad vackert det är! Älskar hur snyggt du dukar också! Man får en riktigt hemtrevlig känsla! Att få det såhär mysigt som du har lyckats göra det är mitt mål för köket. Ser fram emot det inlägget så man kan lära sig mer om inredning! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Flisan,
MissMinnea
MissMinnea,