Kräftskiva och stellisens 3 års dag

Hej på er!

Vi åkte direkt till Dalarna efter jag slutat jobbet igår eftermiddag. Så vi kom fram rätt tidigt ändå, tidigare än vanligt. När vi kom fram hade det dukats upp för kräftskiva, med både hattar och dekorationer haha (efter lite påtryck från mig o Emil).

Idag vaknade vi upp till sol och för en gångs skull kunde vi ta med oss frukosten ut på altanen och börja dagen där. Vi åkte iväg till arken zoo och hämtade ut Stellas present eftersom hon fyllde 3 igår, så passade vi även på att köpa en nya leksaks-räv till henne som genast blev en stor favorit.

Hjälpte även mamma med det sista fixet i deras ”nya” kök. Hängde upp lite tavlor och lite annat smått. Tavlorna är för övrigt från Pickyposters.se där jag fortfarande en liten stund till har en rabattkod som get er 25% (!!), med koden LHEDBERG25.

Resten av dagen har vi bara legat vid poolen och nu avslutar vi kvällen med lite grillat. En perfekt dag i min mening!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen åh vad mysigt, ibland får man trycka på lite för att få saker att hända :> helt rätt! Alltså du har verkligen ett öga för detta, så duktig du är och jag förstår verkligen varför din mamma bad dig om hjälp 🙏🏻 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh stort grattis till eran älskling! Finns nästan inget roligare än att köpa något till ens djur, man verkligen ser glädjen i deras ögon. Helt fantastiskt att värmen har kommit tillbaka så man kan sitta ute och äta igen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh så fint! Och så mysigt med kräftskiva! Grattis i efterskott gose <3 Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Just det kräftskiva hör ju augusti till 🥰
finaste vovven dessutom! ❤️
nouw.com/hilma
artibus
artibus,
Åh vad gott!!!!
nouw.com/artibus