Ljussättning vardagsrum

Hej på er!

Nu var det ett tag sen igen, det går lite trögt i allt just nu. Måendet är inte på topp och det är många krokiga vägar just nu. MEN jag försöker lägga all fokus på utbildningen och göra så mycket jag kan där. Senaste uppgiften var ljussättning av vardagsrummet. Så hela vardagsrummet skulle ljudsättas på nytt för att förbättras.

Det vikigaste den här tiden på året är ju faktiskt att ha ljus inomhus så det inte blir allt för mörkt i livet nu när det är så mörkt ute. Vill man få det sommarljust inne mitt i vinter så ska det gå, samtidigt måste det kännas behagligt för ögat att vistas i rummet så det får inte vara för stora skillnader mellan skarpa ljus och svaga, dom ska flyta ihop.

Ett ställe jag saknat en ljuskälla är bakom teven, det är ofta man sitter i soffan och försöker läsa eller kolla på något och får lov att tända mobilen. Men nu finns det en armatur även där, denna hade vi tidigare i sovrummet men det kändes lite som att den försvann där. Nu får den verkligen ta plats samtidigt som den fyller sin funktion, perfekt!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Fina, fina du! All styrka till dig och hoppas måendet kommer bli lite bättre snart <3 Guud så fint du har det alltså, blir så inspirerad!! <3
nouw.com/emmaengstrom
elllensvensson
elllensvensson,
SÅ himla fint!! <3
nouw.com/elllensvensson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad fint med ljuset, det gör så mycket! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Älskar ditt vardagsrum!!❤️
nouw.com/moayrvelid
sandrakannasto
sandrakannasto,
Alltså wow, så himla snyggt du har det hemma!!!😍😍😍
nouw.com/sandrakannasto
joywesterberg
joywesterberg,
Men wow, ljussättningen är ju fantastisk! Du är så grym, älskar det! Kram <3
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Ni har verkligen det så himla fint! Tack för inspo inför flytten <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Det gör mig så ledsen att få höra att du inte mår bra, du får verkligen ta hand om dig och göra saker som du tycker är roligt. Skickar massa styrkekramar till dig! Wow du har det magiskt hemma 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr