Lördagsfeeling - en tillbakablick på veckan

Hej på er!


De senaste dagarna har gått så himla fort. Känns som dom nästan flyter samman och det blir svårt att tänka tillbaka på vad man gjort och vilken dag. Känns som jag hunnit med jättemycket samtidigt som det känns som att jag inte gjort något. Tänkte att jag summerar upp lite vad jag gjort dom senaste dagarna när jag inte uppdaterat här.

Onsdag, då åkte vi upp till Länsan igen och fortsatte röja bort där stugan ska stå så småningom. Vi hann faktiskt med allt vi kan göra dvs, ta bort allt från små kvistar till de mindre träden. Så nu är det öppet hela vägen upp till tomtgränsen och man får utsikt över vattnet hela vägen.

Torsdag, gjorde vi ingenting. En sån dag där jag inte tog en enda bild eller knappt har minnen från vad jag gjort. Vi var bara hemma och tog det lugnt. Var helt slut från onsdagen så behövde en vilodag. Vi avslutade iallafall med frisbeegolf i sandtaget innan vi slog oss ner i soffan hemma.

Fredag, vi började dagen med ett träningspass, dock på varsitt håll haha, ibland är det de bästa. Efter det åkte vi och kolla på lite bilar. Emil ät ute efter en ny så jag följde med och kikade runt lite. Jag införskaffade också lite nya pärmar och saker till utbildningen som jag behöver fylla på med. Sen tog jag större delen av dagen till att komma framåt en bra bit i utbildningen. Håller på med ett steg nu som innebär en hel del läsande och det är faktiskt sånt som inte ger mig så mycket motivation, det tar emot lite faktiskt att sätta sig där och läsa om allt haha. Men jag kom en bra bit och ska försöka bocka av ytterligare lite mer idag. Vi avslutade kvällen med ett nytt recept på en grillad rätt som blev supergod! Det var verkligen något helt nytt för oss men det blev så bra så detta tror jag absolut vi kommer ta med oss inför nästa grillning.

Lördag, idag blir lite samma som igår. Vi ska snart hem till min syster på en fika och se hennes nya lägenhet. Sen om vädret tillåter kanske det blir en runda med frisbeegolf innan vi tänder grillen igen inför ännu en mysig middag hemma. Vi har även kollat in lite filmer så blir en filmkväll hemma med mamma ikväll, vilket känns helt rätt just nu. Mer än så behövs inte för att få en perfekt mysig helgdag.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Håller lite med om att det känns som att dagarna går ihop lite nu under dessa tider! Vad roligt att ni spelar det så mycket, perfekt atkivitet att göra just nu. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Åh så mysigt! Och roligt att kolla på bil, tills man tröttnar haha!! Hoppas din söndag blir fin <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilken härlig vecka med lite av det ena och det andra! Så skönt att rensa bort utomhus nu, perfekt väder å allt 🙏🏻 Blev lite nyfiken på receptet på det grillade?! :> vad mysigt med lite mammatid också, för om det är uppskatta och behövligt nu kan jag tänka mig! Kram fina Linnea ❤️
nouw.com/emmaengstrom