Min helg - husvisning!

Hej på er!

Satt och kollade igenom bilderna från helgen och insåg att jag inte alls tagit några bilder nästan. 2 stycken hade jag att plocka ut, annars brukar det vara fullt med alternativ att välja mellan. Men men det måste ju vara ett gott tecken?

Helgen här i Dalarna börjar lida mot sitt slut men vi åker inte hem förens efter middagen ikväll. Vi har ändå hunnit med en hel del. I fredags åt vi middag och kollade på en film, vi kom fram rätt sent så det var inte mycket mer än så.

Under lördagen träffade jag Milva en stund på dagen och vi hade verkligen så mycket att prata ikapp om. Så en välbehövlig träff och lite shopping hann vi med. Fick även köpa lite golf-saker av henne som hon inte hade användning för längre så nu är jag helt redo för att göra klart det sista innan jag har grönt kort, yes!! Dagen avslutades med årets sista grillning och följt av en film i soffan tillsammans. Jag hade dock lovat att köra min syster dotter senare på kvällen så jag höll mig vaken ett tag till och hämtade henne runt 01. Tycker det är så befriande att kunna ta bilen och hämta upp någon sådär enkelt som det är här, i Stockholm blir det så mycket krångel haha.

Idag har jag och Emil faktiskt varit på en husvisning. Dock mest för att kika området och hur husen är uppbyggda. Det var bara ett visningshus så vi fick lite information osv. Vi har inga direkta planer för att flytta nu NU, men inom något år hoppas jag få komma hem igen hihi.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon fina du! Men vad spännande att gå på husvisning, måste vara ett minne för livet. Så mysigt att ändå gå i tankarna om att flytta till hus inom en framtid. Har ni kommit på ungefär vart ni hade kunnat tänka er att bo? Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,

Jag är ju sugen på Dalarna igen, finns inget som slår det 🥰

nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,

Förstår helt och hållet att ni vill flytta hem igen! Det gör ni så himla rätt i <3 Kram

nouw.com/linndossing
artibus
artibus,

Åh minns när vi gick på husvisningar, var så mysigt att bara gå runt och föreställa sig hur man tänker att det skulle kunna vara ens eget hem. Magiskt <3

nouw.com/artibus