Min helg med kryssning

I lördags strax efter lunch begav vi oss hemifrån för att ta tåget in mot stan och mot båten. Vi tänkte att eftersom det var så fint väder valde vi att gå den sista biten som var kanske 10-15 minuter, tror vi hann ungefär halvvägs innan himlen öppnade sig och vi stod där utan någonstans att gömma sig. Så det var bara att knata på i spöregnet sista biten, och byta om direkt vi kom fram till hamnen.

Väl på båten hade E bokat någon form av romantikpaket så vart vi än kom fick vi en liten ros. På bordet till middagen, i rummet med en flaska bubbel. Supermysig! Middagen hade han bokat 3-rätters på en seafood restaurang med utsikt över havet och solnedgången. Alltså det var så himla fint och maten var bland det godaste jag ätit. Hade det så fantastiskt bra med E vid min sida.

Under söndagen hade han bokat in oss på brunch följt av spa. Att få sitta i den avslappnade miljön och bara vara i några timmar och prata om allt mellan himmel och jord var verkligen behövligt. Så vi spenderade större delen av den dagen på spat innan det var dags att gå i land igen och bege sig hemåt.

Tror vi hann vara hemma ca 30 minuter innan vi bestämde oss för att åka och spela lite frisbeegolf i kvällssolen. Denna helg har verkligen bara bestått av att göra saker man mår bra av och ta det lugnt tillsammans.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså jag blev verkligen lite småavis av att läsa hur ni haft det, låter ju helmysigt! Romantikpaketet lät ju verkligen som något extra som ni var värda, mys! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
matildatakkula
matildatakkula,
Men gud så mysigt!!
nouw.com/matildatakkula
ArielC
ArielC,
Så herlig!! Og så mange fine bilder 😍
nouw.com/arielc
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla ♡
nouw.com/linneahedberg
sandrakannasto
sandrakannasto,
Men hur mysigt och härligt?! <3 Romantikpaketet lät ju helt fantastiskt, hur underbart är det inte att få hitta en ros vart man än går liksom hihi! 😉 Hoppas du fått en bra start på den nya veckan vännen <3 KRAMAR <3
nouw.com/sandrakannasto
linndossing
linndossing,
Men så underbart ni haft det! Det förtjäna ni verkligen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Men alltså jag dör för er två, ni är ju så söta! ♥♥♥
nouw.com/lillymihlte
Frulindhamn
Frulindhamn,
Men så härligt och vackert! Bilden med det dukade bordet i solnedgång 😍 drömmigt!
nouw.com/frulindhamn
linneahedberg
linneahedberg,
Ja vi hade det helt fantastiskt. Hihi middagen framför solnedgången var min favorit också ♡
nouw.com/linneahedberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart!! Det ser verkligen ut att ha varit magiskt ju! Kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
linneahedberg
linneahedberg,
Tack fina! Kram ♡
nouw.com/linneahedberg