Min nacke är fixad + middag med mamma

Har precis kommit hem från stan med mamma. Efter att jag varit på mitt återbesök (återkommer till det sen) gick jag och mamma ner till h&m och köpte lite saker, fick även med mig 2 par skor hem. (Visar det i ett senare inlägg idag). Efter det åkte vi ner till Ikea och åt middag, klockan var inte så mycket men båda var så hungriga så det fick bli en ikea middag idag. Myys

♡♡♡

Var ju innan detta på återbesök på Atlaskotan för min nacke. Jag har i över 2 år gått runt och trott att min kropp håller på att lägga av, alltså bokstavligen dö ut. Jag har inte orkat något, haft sprängande huvudvärk flera gånger i månaden, frusit konstant hela tiden, haft yrsel, stapplat runt och tappat balansen och näst intill sett full ut plus. Detta är bara några av de symptomet jag hade. och detta har jag haft mer eller mindre i 2 år och det blev bara värre och värre. Jag testade ALLT men ingenting hjälpte, jag trodde verkligen att jag var sjuk på något sätt så min kropp slutade funka. Jag låg i sängen oftare och oftare och blev mer och mer nedstämd pga att jag aldrig orkade göra något. Till slut började jag få så ont i ryggen så jag inte kunde träna eller göra något alls typ, så mamma tog mig till en naprapat. Det är något jag absolut inte vill göra om! Jag hatar folk som knäcker fingrar, nacke osv och att då ligga där och någon knäcker ryggen på en... nej tack inte igen. 

Det hjälpte i början men efter några veckor var det tillbaka igen. Jag blev bara tröttare och tröttare och mådde sämre och sämre. Det var en så äcklig känsla i hela kroppen och jag trodde ärligt jag skulle dö snart. Sen hittade vi en sida på ett ställe (atlaskotan) som behandlade utan knäckningar och ryckningar. Jag var jätteskeptisk till det först och orkade inte ens försöka en gång till för jag tyckte inte det var någon ide. Jag trodde alltså inte på att det skulle funka. Men mamma övertygade mig att i alla fall gå och göra den första "kollen" där dom gjorde en undersökning ifall man hade något fel i atlaskotan. Jag såg ut som en skruv. Jag var vriden och sne och det fanns mycket att fixa där. 

Vi pratade lite om vad det kan bero på osv och det var då jag insåg vart det kom ifrån. När jag och Rebecca flög av skotern ner i slänten 2014. Jag landade på huvudet och fick hjärnskakning, efter det började allt. Jag fick en tid för behandling och efter den behandlingen har hela mitt liv ändrats. Jag känner mig som en ny människa. Jag har inte mått så här bra på flera år, alla problem och saker jag haft som tryckt ner mig är som bortblåsta. Jag trodde aldrig jag skulle bli av med det där, aldrig att jag skulle må så här bra igen. Men det funkade! 

Jag är så himla glad att jag orkade och tog intiativ till att försöka en sista gång för nu mår jag bättre än vad jag någonsin gjort och jag vet att jag inte kommer att dö än på ett tag i alla fall hehe ;) 

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

LifeYaz
LifeYaz,
Åh ser så gott ut!!☺️
Kolla gärna in min blogg!
nouw.com/lifeyaz