Mina 3 favorit...

Jag har alltid varit en person som inte kunnat lämna huset utan musik i öronen, alltid, överallt musik, musik, musik! Men den senaste tiden har jag totalt bytt ut musiken till ljudböcker.. Jag älskade "kicken" man får av olika sorters musik och att det kan ändras så på grund av vilken sorts musik man lyssnar på. Men att sätta sig på tåget till jobbet och lyssna på en ljudbok är väl 100 gånger mysigare. Att bara få falla ner i en berättelse och inte behöva tänka på något annat är så fantastiskt och avslappnande, jag bara älskar det!

♡♡♡

Mina 3 favorit ljudböcker är:

♡ ViaTerra serien! - Helt klart den bästa bok/ljudbok jag läst, så fruktansvärt mysig att falla in i och lätt att hänga med i. För det är något jag verkligen behöver, en bok som inte är svår att hänga med i. Jag har jättelätt att komma i andra tankar och helt tappa boken om det blir för svårt att hänga med, men i den här serien går det inte att slita sig.


♡ Livet efter dig & Arvet efter dig - Även det är en serie. Jag har alltid velat se filmen "Livet efter dig" men valde istället att läsa boken före. Och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde så, för att bara lyssna och hänga med i ljudboken ger en en helt annan uppfattning och känsla kring berättelsen, det blir så starkt och fint. Har alltid varit den personen som tycker filmen är bättre än boken haha men inte i det här fallet, har ini inte läst boken tycker jag verkligen ni ska göra det! Även del två "Arvet efter dig" blir betydligt starkare om man läst första delen.


♡ Utan dina andetag - Den här är egentligen inte alls min typ av bok men tyckte den var så mysig att lyssna på och det gick så mycket upp och ner på ett sätt som fick mig att inte kunna sluta lyssna. Det är en typisk sån bok som man saknar när den tagit slut. 

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Julia,
Vilka härliga böcker!
juliahw.blogg.se
moacato
moacato,
Tack för tipsen, passar perfekt nu när man ligger hemma hela dagarna. 😊
nouw.com/moacato