Motivation och fokus 

Hej på er!

Nu börjar jag känna att jag kommit tillbaka i rutiner och vardagen igen. Det tar ändå lite tid att ställa om sig och framförallt för kroppen att ställa om sig. Har varit så trött efter jobbet så har sparat allt till helgerna haha. Men nu den här veckan (om vi bortser från igår) så har jag känt mig motiverad och fokuserad igen. Tror mycket kickade igång när jag äntligen fick klart sovrummet. Det behövs något som puttar igång allt igen. Iallafall jag behöver sätta igång med något för att få igång motivationen, när jag väl börjat med något vill jag bara fortsätta.

Mina 2 saker som jag lägger in fokus på nu är:

- Hemmet & Inredning. Detta har jag saknat att få lägga fokus på. Förut gjorde jag om hela tiden, nu har det sett lika ut senaste halvåret. Men bollen är i rullning och i veckan ska jag släpa med mig Marcus på inredningsjakt haha.

- Träning. Blev så besviken när knät satte stopp för mitt träningsprogram. Men nu har jag hittat andra vägar att fullfölja det och tanken är verkligen att fortsätta i samma bana även efter #mimmikapells60daychallenge . Mår så mycket bättre med träningen och jag älskar att ha det att fokusera på. Så jag kommer absolut sätta upp nya mål, kanske även en till Challenge? Behöver något sånt för att hålla motivationen uppe

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Lycka till! 😍😍

nouw.com/hilmak
Hannativeskog
Hannativeskog,

Men åh det är så roligt med challenge tycker jag 😃

nouw.com/hannativeskog
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Stort lycka till fina du! Låter verkligen så bra att du har hittat andra vägar nu. Detta fixar du! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr