Mysiga vårdagar

Hej på er!


Mina två senaste dagar har varit så mysiga, och vädret har ju absolut varit på våran sida dessa dagar. Emil åkte hem i måndags för att åka till kontoret på tisdagen, efter det kom han tillbaka hit. Så vi behövde inte vara ifrån varandra speciellt länge vilket känns skönt. Så under måndagen mötte jag upp Milva och vi tog en max-middag ute på en filt i solen. Det är ju verkligen något man längtat efter att få göra. Bara sätta sig på ett fint ställe i solen och njuta.

Även gårdagen bjöd på sol och värme. Och som jag nämnt tidigare har jag och Sofie börjat med dagliga promenader i Frostbrunnsdalen där man under en sträcka går genom en fårhage. Tidigare har vi sett dom på lite avstånd men under gårdagen vågade dom sig fram och Stella blev lyckligare än någonsin. Det var så otroligt fantastisk att få gå där och mötas av en hel klunga med får och deras små lamm. Stella som vanligtvis är rädd för andra hundar var väldigt nyfiken på fåren och satt så fint och viftade på svansen och luktade på dom. Det var verkligen en idyll att få vara där i den stunden.

Efter promenaden tog vi oss in till centrum och gick runt lite där innan vi landade på ett cafe för en kopp kaffe i solen. En riktigt mysig dag helt enkelt.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men GUD så söta lamm!!! Herregud <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emma Engström,
Vad mysigt att göra lite dagliga turer så, det är ju en himla härlig rutin att göra om dagarna! MEN SÖÖÖTISARNA allihopa ju <33 Smälter :'( <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Vilken kanondag ni verkade ha, så roligt att få läsa om! Åh det där stället ni fikade på är magiskt, ätit där en gång och blev helt fast. Kan tänka mig det var ännu mer drömigt att sitta där i solen och njuta. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr