Nu är julen ute

Hej på er!


Herregud vad skönt det var med en ledig dag mitt i veckan. Borde alltid vara så haha. Men vi tog verkligen vara på den dagen och städade ut alla julsakerna och bar ner allt till källaren. Känslan när allt är borta och få in en känsla av vår samtidigt som jag riggat med värmeljus lite överallt. Den känslan är fantastisk! Jag är ju en sån som helst vill slänga ut julen redan 25 december när julen i stort sett är över. Jag älskar när man får ta fram allting i början av december och sedan ha så mycket som möjligt under hela månaden men när väl julafton passerat vill jag sikta framåt mot våren och ljusare tider. Vi är dock inte helt klara än, det står lite småsaker som inte fått en plats än men förhoppningsvis kan jag få ordning på det i eftermiddag och hinna fota lite nytt som vi fått in till hemmet. Om inte det blivit allt för mörk då haha. Det är ju de negativa när man vill fota inredning och man slutar runt 17 på eftermiddagarna, då finns det inte så mycket naturligt ljus att jobba med.

Vi avslutade vår städ-dag med en tur med Stella och kasta lite boll så hon fick springa av sig rejält. Sen har vi faktiskt börjat kolla på Harry Potter filmerna nu, jag har inte sett alla (!!) så vi körde igång med att plöja igenom alla filmerna nu när vi ändå inte kan göra så mycket om dagarna. Vi har dock bara hunnit med 1 än så länge men ikväll ger vi oss på andra filmen. Tycker det är lite mysigt att ha maraton med en serie sådär och mysa framför TVn på kvällarna.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

ellenbjorsson
ellenbjorsson,
Vilka fina bilder du tar!!
nouw.com/ellenbjorsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vilken otroligt fin och mysig bild! Vad skönt att ni har fått bort julen! Det har inte vi fått ännu, ska försöka få bort det till helgen är planen haha. Håller verkligen med dig om att det är skönt att få bort julen tidigt, så man hinner sakna att ha allt pynt uppe till nästa gång. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr