Nu kör vi!

Vaknade av ett sms med provsvaren från corona-testet i torsdags. Negativt! Äntligen kan jag börja jobba igen, och framförallt jag kan komma utanför lägenheten. Herregud vilket lättnad. Dock är jag jäkligt glad över hur mycket jag hunnit med i utbildningen under den här veckan jag varit hemma. Samtidigt som motivationen och drivet inom mig själv kommit tillbaka.


Förra hösten var jag så himla motiverad och taggad på att utvecklas som människa, driven och bara glad över allt jag vet att jag kan åstadkomma som människa bara jag vill. Men sen tog ju livet en snabb vändning och vardagen försvann för en stund. Men nu när jag är tillbaka på en plats i livet där jag har en bra vardag och en fungerande livsstil så känner jag att det där börjar komma tillbaka.

Jag skrev ett inlägg för några dagar sen om stressen att jaga efter något bättre hela tiden istället för att stanna upp och vara tacksam och nöjd över det man har. Och det var flera av er som kände igen er i dom tankarna och jag måste säga att det kändes väldigt skönt att inte vara ensam om detta. Jag har tänkt så mycket på allt det jag tog upp då, och sen dess har jag försökt tänka om. Jag har inte låtit mig tänka att det jag har nu inte är bra nog eller att jag måste vidare i livet NU. Jag har bara fokuserat på att jag har ett bra jobb, jag är fast anställd, jag utbildar mig, jag har en sambo och ett liv med honom - och direkt fick jag en helt ny känsla i kroppen. Jag känner mig nöjd med livet. Taggad på att börja jobba igen, fokuserad på utbildningen och så jäkla stolt över mig själv!

Jag fastnade för ett citat i boken "peppa mig eller flytta på dig" av Johannes Hansen (som för övrigt är en sjuk motiverande bok!)


Mental styrka är avgörande för din framtid - att våga och orka gå sin egen väg oavsett hur många bromsklossar som försöker ställa sig i vägen.

- Johannes Hansen

Att stanna upp och vara tacksam och nöjd över det man har betyder inte att man ska sluta utvecklas som person. Jag kan ta mig själv som exempel. Jag jobbar på en förskola i närheten där vi bor, jag bor i en lägenhet tillsammans med Emil och jag utbildar mig till inredare & homestyling konsult.


1. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar att få jobba med barn MEN det har känts som att det inte är tillräckligt "bra". - Bryt den tanken och var nöjd över att jag har ett jobb jag trivs med

2. Jag tycker vi bor för litet, jag vill ha hus, trädgård, närmare hem osv - Stanna upp och se vad du har. Jag har redan en lägenhet, jag får bo tillsammans med Emil som jag älskar. Det andra kommer sen

3. Min utbildning känns inte på riktigt eftersom jag pluggar på distans.. - om 6 månader har jag titeln "inredare & homestyling konsult" det finns inget som säger att jag måste jobba med detta i Stockholm, det finns jobb på fler ställen. Det är ett brett område och det finns många olika former att jobba med detta så lås inga dörrar. Se dig omkring!

Det jag vill fokusera på nu och utvecklas mentalt och bli starkare i är balansen mellan, jobb, plugg och privatliv. Jag vill utmana mig själv men det behöver inte vara bara på jobbet. Jag satsar hårdare på utbildningen och bloggen.

Jag trivs där jag är idag och jag är stolt över vart jag är idag.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Blev SÅ glad av att läsa detta inlägget!!! Blir så glad över att du kunnat ändra tankarna för det är inte det lättaste. Du ska verkligen vara stolt över hur långt du kommit ❤️
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla finaste Linn <3
nouw.com/linneahedberg
linnealarssonss
linnealarssonss,
Så snygg du är!!
nouw.com/linnealarssonss
wiilmahansson
wiilmahansson,
Underbart inlägg! SÅ skönt att höra att du inte har corona!! Och bara 6 månader kvar av utbildningen?? Kämpa på finaste! <3
nouw.com/wiilmahansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmrogon finaste du! Åh vad glad jag blir av att få höra att testet var negativt så du kan börjar gå ut igen. Förstår att det måste kännas helt fantastiskt att få göra det efter så länge inne. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
hilmak
hilmak,
Superviktigt alltihop!! Väl skrivet 😍 Älskar Johannes Hansen på många sätt haha. Ha en fin söndag! Kram! <3
nouw.com/hilmak