Nu laddar vi om!

I samarbete med personligalmanacka.se

Hej på er!


Är så sjukt glad och tacksam för allt. Känner en så motivation till hösten och att få komma tillbaka till Stockholm och börja om på nytt på alla plan. Ett nytt jobb som känns superkul och bara få komma in i en vardag igen med rutiner är stort nog.

Mitt i allt detta med nytt jobb, komma tillbaka till min gamla vardag och bygga upp ett normalt liv igen så måste jag presentera min nya bästa vän. Jag har skrivit om dessa tidigare och jag kommer göra det igen. Personligalmanacka.se! Så många gånger dessa har räddat min vardag och framförallt gett mig motivation. Jag älskar ju att sitta och pyssla med planering och skriva listor och små minnesanteckningar. Och vad passar då inte bättre än att ha allt detta samlat på ett och samma ställe.

Nytt för årets almanacka så har jag valt att lägga till små citat på varje sida med lite pepp. Sen har jag även lagt till "meal planner" något som jag kommer använda flitigt i höst! Vi skriver alltid upp veckans middagar hemma på en lapp inför varje veckohandling så detta kommer absolut underlätta för oss.

Vad är inte bättre än att starta upp inför hösten med en ny almanacka? Jag är supertaggad på allt som hösten har att erbjuda och jag vet att jag kommer ha stor nytta av min nya almanacka inför allt spännande som händer!

En till ny sak för årets almanacka är detta. Massa superfina "klisterlappar" att skriva listor, anteckningar, citat, planering, allt möjligt. Det blir ju så mycket roligare när det blir lite nytt i kalendern.


Det är en av många anledningar till att jag alltid beställer almanackor hos personligalmanacka.se för att det finns alltid något nytt och roligt hos dem som man bara måste testa!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
BÄSTA Personligalmanacka <33 Ska också beställa en ny nu i dagarna faktiskt, de är ju hur bra som helst?! Man har märkt det nu när man blir äldre faktiskt haha :'D WOW, så fin du gjort din måste jag säga! Så snygg och stilren :> KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Sånna där är verkligen så bra! Får en att ta tag i saker!!
nouw.com/celinelundqvists