Nya ansikten & sommarvärme

Ännu en dag med ett helt fantastiskt väder. Och efter gårdagens supermysiga studentmottagningen var det skönt med en skön lugn sommardag med saker man vill göra på sommaren. Vi har spenderat denna lediga dag med att träffa upp flera av Es kompisar, några jag redan träffat men även en hel del nya ansikten. Älskar att träffa Emils vänner och familj så man får en större inblick i hans liv innan Stockholm. Det känns lite som att jag lär känna en ny sida av honom för varje gång vi är här.

Nu på kvällen har vi suttit och kollat igenom massa inredning och inredningsstilar. ÄLSKAR att få något nytt att inreda i huvudet och hjälpa till att bygga fram en bild på ett rum. Slutade med att vi flyttade om lite upp i vardagsrummet och det är ju just dessa små inredningarna som är roliga att pyssla med. Få ihop något nytt med gamla möbler.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Ert hem är ju så himla fint Linnea! Blir ju sån skillnad bara att flytta runt lite saker hemma. Allt som begränsar en är egentligen ens egen kreativitet (och ja, plånboken ibland kanske, haha). Hoppas ni njutit ordentligt av er lördag ❤️ Kram 🌸
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Åh så himla fint! Blir så stor skillnad av att bara flytta runt något litet! Kram ❤️
nouw.com/linndossing
malinhardstahl
malinhardstahl,
Alltså wow vad snyggt de blev med lådorna!
nouw.com/malinhardstahl