Pigga upp vardagen!

I samarbete med Sudio.se

Hej på er!

Fick strax efter jul hem denna högtalare i samarbete med Sudio.se. Och jag vet inte ärligt vad jag gjorde innan denna? Den har sen dag ett gått rakt in i både mitt och Emils hjärta och den går varmt här hemma nu varje dag, till alla tillfällen. Vi tyckte vi hade en ganska bra bärbar högtalare innan men i jämförelse med denna så fick den gamla ta farväl för gott haha. Sen är den ju så stilren och passar in så bra i hemmet, så behöver inte "gömma" den för att den förstör inredning haha, passar mitt inredningshjärta perfekt!

Eftersom den är så pass enkel att bära med sig så flyttas den runt väldigt mycket och får följa med oss in i varje rum, och jag ser framemot att kunna bära med den ut när vädret bli lite varmare så man även kan lyssna med bra ljud utomhus. För det är något jag tycker är så viktigt, att enkelt kunna ta med sig en högtalare och slippa spela ljud direkt från telefonen . Det är en sån stämningshöjare att slå på musik som passar i stunden, och speciellt nu inför alla hjärtans dag som närmar sig. Kanske en perfekt present till någon i sin närhet eller varför inte unna sig en till sig själv? Nu i corona-tider när man sitter ensam mycket tycker jag det kan vara skönt att ha något ljud på i bakgrunden för att inte känna sig så ensam.

Vi blev så överraskade vilket bra ljud det var från den för att vara så liten. Vi har tidigare haft en större högtalare också men denna är faktiskt med handen på hjärtat mycket bättre i ljudkvalitén så vi har helt bytt ut alla våra gamla högtalare mot denna. Nu när vi ska måla om och fixa i vardagsrummet är det perfekt att kunna slå på en podd och låta denna stå mitt i rummet och ge lite stämning.

Att koppla olika telefoner har även innan varit så krångligt med dom vi haft men denna har en knapp för att enkelt kunna koppla om till en annan telefon smidigt. Så att byta enhet blev inte längre ett problem. Jag har även sen tidigare ett par hörlurar från Sudio som jag brukar använda när jag jobbar eller pluggar framför datorn som jag varit så nöjd med, och när jag då fick förfrågan om ett samarbete med just Sudio så var det ett självklart JA.

Just nu har jag en rabattkod till er som ger er 15% på hela sortimentet! Så med koden linneahedberg15 får ni 15% i 90 dagar. Och just nu har även sudio ett erbjudande som ger er en presentpåse vid varje köp. Sudio har även från den 1 oktober förlängt sin garanti till 3 år om ni registrerar er på Sudio Sphere. Perfekt!

Ni hittar enkelt hela deras sortiment genom att klicka HÄR

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hejsan. Jag är också sugen på en ny högtalare. Har en gammal Sonos Play:1 som jag fick för många år sedan nu. Den gör vad den ska, men är krånglig att koppla ihop med enheter man vill använda den med. Sedan är den inte heller bärbar, utan har en sladd som sitter i väggen. Det som är tråkigt att man måste synka m den med sina enheter om den tappar ström eller om nätet slutar fungera (WIFI). Det finns en app till den, men den använder jag aldrig och det är ett ett plus bara det att man direkt via Spotifys app kan koppla upp sig till högtalaren. Ett minus som jag noterat tidigt, det är att ljudet inte alls funkar så bra, utan om man jämför med mobilen eller surfplattan, så låter ljudet direkt burkigt och instängt i Sonosen. Annars har jag ingenting att klaga på

nouw.com/mynameisjossan
hilmak
hilmak,
Så fin! Har en likadan (fast svart) och använder massor! Så bra 🥰
nouw.com/hilmak
Hilma
Hilma,

Åh den verkar superbra 😃

nouw.com/hilma
LouiseEdling
LouiseEdling,

Sudio verkar så bra, har hört mycket bra om dom<3

nouw.com/louiseedling
johnssons
johnssons,

Åh kul samarbete 😇

nouw.com/johnssons
linndossing
linndossing,

Åh älskar dom högtalarna!! Har 2 stycken och älskar att man kan koppla ihop dom och ha en i varje rum!! Kram

nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Har hört så otroligt mycket bra om dessa så har varit sugen ett bra tag på att införskaffa mig själv en faktiskt. Gillar även att designen är så himla fin och stilren. Superkul samarbete vännen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,

Såg denna för ett tag sedan och den verkar jättebra! Behöver verkligen en till högtalare att ha i badrummet!

nouw.com/ebbaalexandraa