Planer för veckan

Hej på er!

Halva veckan har gått och vår plan var egentligen att åka till Dalarna på fredag men vi beslutade att skjuta på det en vecka. Det är så mycket som klaffar bättre nästa helg och sen kan det behövas en lugn helg hemma efter allt vi gjort den senaste tiden. Förra helgen blev så himla hektisk så vi får vila upp oss den här helgen istället.

Fick svar på mina två sista uppgifter igår också och det var en så fruktansvärt skön känsla att få läsa betyget och att allt var godkänt och jag fick jättebra feedback. Så nu ökade motivationen ytterligare till att plugga på till slutprovet. Vet liksom inte vad jag har att vänta mig där, hur det är uppbyggt och hur svårt det är. Jag har 2 försök på mig så vill ändå vara riktigt förberedd på första försöket så man komplettera med småsaker bara. Än att mötas av ett jättesvårt prov.

Planerna för den här veckan ser ut som såhär:

Onsdag: Jag jobbar stängning vilket betyder en sen eftermiddag. Så ska bara promenera hem efter jobbet och ta det lugnt.

Torsdag: Jag jobbar 07.30-16.45. Efter det ska jag hem och slänga i mig någon mat och sen ska vi iväg med Carl och spela golf. Torsdagar har blivit vår golfdag nu och jag hoppas vi kan köra på fram till semestern så vi förhoppningsvis kan bli klara och få grönt kort till sommaren.

Fredag: Jobbar 8-16.30 och tanken var ju att åka till Dalarna då men det blir en lugn helg hemma. Så ska bara hem och njuta av en fredagkväll hemma i soffan.

Lördag & söndag: Ska verkligen försöka plugga så jag snart kan ge mig på provet. Så det är prio ett (om inte solen tittar fram haha). Sen ska vi faktiskt spela ett nytt spel jag fick när jag fyllde år. "Escape room", det är dock ett engångsspel så vi sparade det till en helg när vi bara var vi två. Och det ser jag verkligen framemot, jag älskar ju spel och speciellt sånna här spel där man får tänka lite tillsammans och ska klara "uppgifter".

Vi hoppas på att få lite sol under helgen så jag kan ta med mig plugget ut i solen

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Lycka till med plugget <3

nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,

Härlig vecka du har framför dig! Hoppas solen kommer till er, lycka till med plugget <3 Kram

nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Det är ju så härligt att få en lugn helg när förra helgen blev så pass häktisk! Det låter som att du kommer få en fin vecka! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Skönt med en lugn helg skulle behövas här med 🙈men är fullbokad hela helgen haha

nouw.com/soffiaz_85