semester

Hej på er!

Vi är för tillfället uppe hos Emils familj för att fira lite påsk och njuta av en välbehövlig semester. Jag valde att ta 1 vecka semester innan själva "påskveckan" egentligen är just för att Emil börjar sitt nya jobb nästa vecka så vi skulle få vara lediga tillsammans. Så vi firar påsk tillsammans med Emils familj och bara tar det lugnt i några dagar. Kände verkligen att det var behövligt efter alldeles för intensiva dagar förra veckan. Ska bli skönt att bara ta det lugnt, sova ut och inte stressa.

Vi kom upp hit runt 16 i eftermiddags och efter att ha streck åkt i 5 timmar utan några egentliga stopp så var man bra trött i kroppen. Marcus drog ut mig på en promenad nästan direkt så vi tog ett varv runt kvarteret och pratade lite, fotade och planerade inför deras flytt senare i vår. Han och Rasmus blir ju faktiskt våra grannar i maj!!

Måste även dela med mig av några bilder från vägen upp. Idag var en sån dag då man fick se otroligt mycket Ren efter vägen och Stella tyckte verkligen det var spännande att kika genom fönstret på dessa. Tycker det är så fint och häftigt att bara rätt som det är behöva stanna mitt på vägen för en massa renar som bestämt sig för att kliva ut i vägen. Det blir ett så fint och udda stopp i resan.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sofilagerback
sofilagerback,

Men så härligt med lite semester! 🥰

nouw.com/sofilagerback
happyM
happyM,
Åhhh vad underbart ❤️ Njut fina du ❤️
nouw.com/happym