Små saker som gör stor skillnad

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra tredje advent. Dagarna nu i december har gått så fort samtidigt som det inte alls känns som jul. Varje dag sen 3 december har i princip sett likadana ut för min del. Vi har haft den turen att pappa inte blivit sjuk pga cellgifterna och dess biverkningar, vi är glada för varje dag han får vara pigg och klara av kortare promenader och besök varje dag. Det är det som känns så läskigt mitt i allt, det kan bli svåra påföljder av behandlingen. En infektion räcker för att göra honom så pass dålig. Men vi har klarat oss och det är vi jätteglada över. Nu hoppas vi att det fortsätter i samma riktning så vi får fira någon form av jul här hemma. Ingenting känns så viktigt just nu, bara han blir frisk och klarar det här.

Man får hitta små saker som blir positiva i vardagen nu under den här tiden. Började lyssna på en ny bok idag som jag kan ha med mig i öronen under promenaderna med Stella eller när jag gör andra saker som måste göras. Det känns mindre jobbigt att göra allt när man har något bra att lyssna på. Så nu har jag börjat med "Elva år i fångenskap - Michelle Knight" och helt plötsligt ser jag framemot att gå långa promenader med Stella haha.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
ÄLskade du, det gör så ont att läsa men det gör mig glad att han mår så pass bra som han gör. Nu håller vi tummarna att det bara blir bättre och bättre. Massa styrkekramar till er 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Tack finaste du! Stor stor kram ♡
nouw.com/linneahedberg
celinelundqvists
celinelundqvists,
Guuud så skönt att han håller sig okej trots behandlingen! Min mormor lades just in för operation för sin cancer så nu håller vi tummarna för att hon får komma hem till jul <3 Kram på dig och din familj! Ni är starka!
nouw.com/celinelundqvists
linneahedberg
linneahedberg,
Åh stor kram till dig! Vi håller tummarna tillsamman att det går bra för pappa och din mormor så dom får komma hem till jul. Stor kram ♡
nouw.com/linneahedberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Finaste hjärtat, så fint att du hittar de små sakerna och gör de positiva! Jag håller alla tummar för att han får komma hem och att blir bättre! <3 Saknar dig, puss!
nouw.com/lillymihlte