Snart tar jag semester

Hej på er! ♡

En vecka (tror jag) utan mobil och det känns faktiskt inte jobbigt. Saknar dock att kunna fota min vardag på ett enkelt och bra sätt men men. Denna vecka blir en kort jobbvecka med endast 3 dagars jobb sen återstår bara 1 vecka innan jag tar semester. En riktigt efterlängtad semester och framförallt behövlig. Är så trött om dagarna nu och nerverna ligger utanpå kroppen haha. Somnade i soffan när jag kom hem igår och fick ingenting gjort överhuvudtaget.

Denna morgon startade med att jag försov mig och vaknade 10 minuter innan jag började (brukar klicka upp 2,5h innan jag börjar) så det vara bara att stressa från första sekund. Det jobbiga med att vakna sådär i panik och inse att man försovit sig blir ju som följd att man inte riktigt vaknar direkt, tog ett bra tag innan man var vaken och med på jobbet.

Imorgon bär det av hem till Dalarna för midsommar, skönt med ännu en långhelg. Känner mig sjukt inspirerad och taggad på pluggandet nu också så ska försöka få undan lite mer där också. Älskar denna känsla när man verkligen känner att något är kul igen och man blir stolt över sig själv varje gång man kan bocka av en uppgift efter den andra.


Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Hoppas du får det underbart i Dalarna och såklart du ska vara stolt över dig själv, du är bäst! Kram <3
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Så härligt att inspirationen fått hitta tillbaka till dig fina Linnea, det gör mig så himlans glad att läsa 🥰 Håller helt med Linn här! Du gör helt rätt i att vara stolt i dig själv. Himlans bra är du ❤️ Hoppas ni får ett fint midsommarfirande i Dalarna, varm kram till er 💕
nouw.com/janielindahl