Sol och vårfeelings

Jag försöker verkligen allt jag kan att inte få för mycket vårfeeling såhär tidigt på året. Man blir så besviken när det kommer snö igen eller temperaturen går ner till minusgrader igen. Men det är ju så svårt när vädret är så fantastiskt som det är nu, solen lyser så starkt och man vill bara vara ute hela tiden (glad över att ha det jobb jag har just nu).

Sitter för tillfället i soffan hemma och landar lite efter jobbet. Dock ska jag tillbaka redan vid 17.00 för ett personalmöte så känner inte att jag har lust att börja med något eftersom jag inte kommer hinna klart innan det är dags att göra sig klar och lämna hemmet igen.

Slänger även in några bilder på hur gardinerna blev, Dock saknas det en som var slut i lager här i Stockholm men som mamma köper med sig upp i helgen haha.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Håller med! Men svårt att inte bli glad och ta vara på varje liten vårkänsla😍
nouw.com/linndossing
fanip
fanip,
Håller med, haha. Man vet ju att vintern inte är över än men kan ändå inte låta bli att bli överlycklig när solen och vårvädret är här, även om det bara är tillfälligt 😳🙈😅 Fint det blev med gardinerna 😍
nouw.com/fanip
janielindahl
janielindahl,
Men så fint det blev med gardinen 😍🖤 Kan inte låta bli att ha värsta vårfeelingen här med, får ta besvikelsen när det snöar sen, haha 🙃❄️❄️ Kram på dig!
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh de godingarna gjorde sig så fint i ert vardagsrum! 😃 Och vårkänslorna bubblar verkligen hos mig, jag tänker minsann njuta så länge det varar! Kommer det mer snö för jag ta den smällen då, hihi! <3 Kram hjärtat!
nouw.com/lillymihlte