Söndag

Hej på er! ♡

Gårdagens inlägg försvann helt ur min planering. Blir alltid så när mamma och pappa är här och man umgås hela tiden, vill liksom inte gå ifrån och sätta mig och blogga. Eller det glöms bort mitt i allt. Sen höll ju vi på med badrummet hela dagen. Dock hade vi sånt flyt och allt gick som det skulle så vi hann klart på en eftermiddag med allt, brukar ju alltid vara något som krånglar men denna gång hade vi en enorm tur med allt.

Nu har jag precis lagt i en tvätt (älskar att kunna säga så hihi) och satt mig ner för att bara ta det lite lugnt framför teven innan E kommer hem. Blir alltid så ledsen när mamma och pappa åker, tycker det är så jobbigt att ha en begränsad tid att ses och inte bara kunna träffas när man vill.

Blev iallafall så sjukt nöjd över badrummet. Har ju verkligen varit ett rum man hatat i lägenheten men känns som det blivit lite mer praktiskt och hemtrevligt nu.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Lätt hänt att det glöms bort! Hoppas ni hade en fin kväll tillsammans <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh hjärtat, så härligt att du äntligen har din egna tvättmaskin - förstår verkligen känslan!! 😃 Men jag förstår och känslan du känner nu när dina föräldrar åkt hemåt - puss på dig vännen och ta hand om dig! <3<3
nouw.com/lillymihlte
janielindahl
janielindahl,
Så härligt med tvättmaskinen på plats och allt! 💕 Förstår att bloggen inte alltid blir prio, så viktigt att ta sig tid för varandra, det är det viktigaste av allt ❤️ Var rädd om dig goding! Kram 🌷🌷
nouw.com/janielindahl
celinelundqvists
celinelundqvists,
Prioritera familjen över bloggen hihi, det brukar då jag göra när jag träffar min fina familj <33
nouw.com/celinelundqvists
Emma Engström,
Helt rätt att man ska umgås, bloggen finns ändå alltid kvar! Man får verkligen njuta och prioritera varandra <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom