Stay positive

Hej på er!

Mina dagar blir aldrig som jag tänkt mig numera haha. Hade en liten lista över saker jag skulle hinna idag men får nog spara den till imorgon istället. Fick åka in på ett akutbesök hos min vårdcentral idag för en extra koll av knät inför ett sjukintyg jag behövde. Kom därifrån med ett hål i knät och en sjukskrivning på betydligt längre än jag trodde. Hade tänkt mig 1 vecka men blev sjukskriven 1 månad på heltid och sen får vi se. Just nu är det starka misstankar om att det är en skada på menisken men inget kan fastställas innan jag fått röntgen på knät.

Fick lokalbedövning i knät under mitt besök, inte alls specielt trevligt skulle jag säga haha. Så nu är smärtan borta för ett tag men knät låste sig ju direkt så jag vet inte vad som är värst. Att ha ont eller att inte kunna räta ut benet?

Hur som helst så vägrar jag låta detta dra ner mig. Jag har lagt extra stor vikt vid att hitta nya rutiner. Jag kliver upp 7.30 varje dag, tränar någon enklare form av träning, äter frukost och gör listor för varje dag. Känner att det gör så stor skillnad för mig och mitt mående psykiskt. Mår inte bra av att sova för länge och sedan känna att jag inte gjort något av dagen.

Så vi håller oss positiva och gör det bästa av situationen!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Oj ja det var ju en betydligt längre sjukskrivning än du tänkt. Kram på dig och hoppas det blir bättre fort! <3

nouw.com/hilma
hilmak
hilmak,

Så starkt av dig att tänka så! Heja dig 😍 Man får tänka att en månad, sett i relation till hela livet, är en vääldigt kort tid 😘

nouw.com/hilmak
Linnealiebig
Linnealiebig,
Heja dig ⭐️🥴
nouw.com/linnealiebig
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Synd att det inte blev som tänkt, men hejar på dig. Kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv