Stranden eller poolen?

Hej på er! ♡

Dagarna går så sjukt fort nu tycker jag. Lite jobbigt då det känns som den bara rinner iväg och man inte hinner med något. Vi hade en lång diskussion idag ang vad som var bäst, stranden eller poolen. jag tycker poolen eftersom jag hatar när man får sand överallt och vattnet är så salt och uttorkande så man får springa mellan solstol, havet och sen duscha innan man kan gå tillbaka till solstolen. Men sen är det ju betydligt roligare att sitta vid stranden och kolla på allt som finns att kolla på, kunna gå längs stranden och se lite "nytt". vi har kört så att efter frukost går vi till stranden och efter lunch går vi till poolen. En bra fördelning tycker jag.

Gårdagen blev en snabb tur till stan för att äta och sen snabbt hem igen. Det regnade och jag hade frossa efter dagens solande som slutade med ytterligare lite bränna. Så jag klädde på mig de tjockaste jag hade med mig och en jeansjacka sen gick vi ner och avslutade kvällen med en drink vid stranden. Ett lugnt och skönt avslut på dagen. Kan bli lite jobbigt att gå runt i stan varje kväll, det är såklart supermysig men vissa kvällar vill man bara ha det lugnt.

Imorgon tänkte vi ta oss in till en ny strand som ligger en bit bort, OM brännan lagt sig så man kan vistas lite mer i solen. Vill kunna se stranden och röra mig solen utan att vara rädd att vara helt sönderbränd dagen efter. Men som planen ser ut så är det där vi hamnar imorgon.

♡♡♡

♡♡♡

Är så svårt att klä sig i Thailand på kvällarna när det regnar tycker jag. Det blir så kallt av regnet när det kommer här men samtidigt är det ju väldigt "varmt" haha förstår ni vad jag menar? Man förväntar sig extremt varmt och sen kommer man ut och möts av iskallt regn.

Men ska absolut inte klaga, vi har det superbra här. Tröjan här nedan är föresten kapet jag gjorde när jag var med Johanna inne i stan alldeles innan vi åkte. Är verkligen sjukt nöjd över den, en större t-shirt med ett snyggt tryck. Basic men superfint!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Håller med dig med sanden, samtidigt som stranden är så himla härlig! Kram
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Tröjan passade dig verkligen hur fint som helst, tycker om det stilrena trycket ❤️ Förstår att tiden går fort och att det är svårt att inte bränna sig i solen! ☀️🏝 Hoppas ni ska få njuta av morgondagen och att du inte bränner dig allt för mycket. Kram på dig 💕
nouw.com/janielindahl
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Njut verkligen så mycket du kan, så underbart! Själv älskar jag verkligen att ligga vid stranden hela dagen, men skönt att ändå variera lite! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilken härlig strand. Där hade jag velat ligga nu.
nouw.com/jossustravelpics
FridaochTove
FridaochTove,
Håller med dig i allt du säger om pool VS strand, vi brukar göra exakt likadant i familjen.
Både låter och ser himmelskt ut! Så härliga bilder, du är ju så fin!
Njut allt du kan och orkar, kram<3
nouw.com/fridaochtove
Lillymihlte
Lillymihlte,
Min underbart vackra pinglan - som tröjan klädde dig! <3 Och så härligt ni har det, härligt att ni även kunde lösa det på ett så bra sätt - ni är fantastiska! <3 Njut nu resten utav tiden (njut lite för mig också är du snäll) 😉 Kram hjärtat! <3
nouw.com/lillymihlte